17 Νοε 2019

Η βραδιά που ο Σάρι έγινε ο προπονητής της Γιουβέντους

Στο τελευταίο ματς της Γιουβέντους, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε αλλαγή στο 55ο λεπτό.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι έβγαλε τον Πορτογάλο και στη θέση του έριξε τον Πάουλο Ντιμπάλα. Δε θα μπούμε σε αγωνιστικά χωράφια, οπότε δε θα εξετάσουμε τι πρόσφερε ο ένας στο συγκεκριμένο ματς και τι ο άλλος. Θα σταθούμε στην κίνηση του προπονητή της Γιουβέντους…

Δεν είναι τόσο απλό να βγάλεις τον σούπερ σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, αφού δεν στο έχει ζητήσει ο ίδιος, λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Και είναι ακόμη πιο δύσκολο γιατί την τελευταία φορά που τον έκανες αλλαγή, στο εκτός με τη Λοκομοτίβ Μόσχας, έδειξε ξεκάθαρα τη δυσαρέσκειά του.


Ο Σάρι επέλεξε να κάνει αυτό που αισθάνεται. Είναι ο προπονητής, το απόλυτο αφεντικό. Και το έδειξε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο χαλάστηκε και πάλι. Κατευθύνθηκε κατευθείαν στα αποδυτήρια. Μάλιστα, έφυγε από το γήπεδο πριν καν ολοκληρωθεί το παιχνίδι, τρία λεπτά νωρίτερα. Τα ιταλικά ΜΜΕ σχεδόν αποθέωσαν τον Σάρι, όχι για την αλλαγή αλλά γιατί έπραξε αυτό που είχε στο μυαλό του. Δε φοβήθηκε να έρθει, εκ νέου, αντιμέτωπος με τον Κριστάνο.

Ο Σάρι έγινε δέκτης ενός σχολίου που σίγουρα είναι αρκετά τιμητικό για τον ίδιο. «Η βραδιά που ο Σάρι έγινε ο προπονητής της Γιουβέντους», έγραψαν για τον τεχνικό των μπιανκονέρι. Και σε ό,τι αφορά τη διαχείριση ποδοσφαιρικού προσωπικού, έχουν δίκιο.


1 σχόλιο:

  1. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ...
    ΟΧΙ Κριστιανο!!
    ευγε στο Σαρι...ο Πορτογαλος ηταν ανυπαρκτος..αν δεν του αρεσει ας φερει μια πορταση το καλοκαιρι κ ας παει οπου θελει..
    'το πανω χερι το χει η Γιουβε,οχι αυτος...ξερει πολυ καλα οτι στα 34 του κανενας δεν θα του δωσει τετοιο συμβολαιο στην Ευρωπη!
    1,5 χρονο χρονο ελαβε μονο ενθουσασμο αγαπη κ εκτιμηση απο το κοσμο της Γιουβε(ομαδα,διοικηση,παιχτες,κοσμος) κ ηταν ακρως εγωιστικο να προκαλεσει την οποια ταραχη στην ομαδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή