22 Δεκ 2019

Ο παίκτης που ίσως επενδύει πάνω του η Γιούβε, όχι για να τον κρατήσει αλλά για να τον πουλήσει

Η σεζόν δεν ξεκίνησε ιδανικά για τον ίδιο. Δεν έπαιζε βασικός, δεν ένιωθε καλά. Και αυτό δεν κρυβόταν.

Ο εκνευρισμός του Μερίχ Ντεμιράλ φαινόταν ακόμη και στις προπονήσεις, στα «οικογενειακά διπλά». Εκεί όπου μάρκαρε σκληρά και δεν ήταν λίγες οι φορές που δέχτηκε παρατηρήσεις για να ρίξει τους τόνους. Μπήκε στο στόχαστρο και για τον απαράδεκτο στρατιωτικό χαιρετισμό που έκανε κατά τη διάρκεια των στρατιωτικών επιθέσεων που έκανε η χώρα του, η Τουρκία.

Το τελευταίο διάστημα δείχνει να γυρνάει η κατάσταση για τον Τούρκο. Ο Ντεμιράλ πήρε κάποια παιχνίδια πάνω του. Επαιξε καλά και μπορούμε να πούμε πως δεν άφησε τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες. Δημοσιεύματα τον θέλουν να είναι πλέον μία από τις επενδύσεις της Γιουβέντους στα σχέδια της αμυντικής της γραμμής. Μαζί με την αυτοπεποίθηση, ανεβαίνει και η αξία του.


Την εποχή που τα πράγματα δεν ήταν καλά και ακουγόταν πως για εκείνον ενδιαφέρονται κάποιες ομάδες, μεταξύ αυτών και η Μίλαν, ο Ντεμιράλ κοστολογούνταν κάπου στα 35 εκατ. ευρώ. Σήμερα που τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά, σε περίπτωση που οι πρωταθλητές Ιταλίας ήθελαν να τον πουλήσουν, θα ζητούσαν περισσότερα.



Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε εάν η Γιουβέντους θα χτίσει την άμυνά της στον Τούρκο, εκτίμησή μας είναι πως όχι, αλλά μπορούμε να υποστηρίξουμε την άποψη πως με μία καλή πρόταση ο Ντεμιράλ θα πουλιόταν εύκολα από την Κυρία. Και επειδή στο Τορίνο μόνο χαζοί δεν είναι, το ερώτημα μήπως εντέχνως δημιουργείται ένα άλλο προφίλ για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, μας βάζει σε σκέψεις. Αν η Γιουβέντους θέλει να τον πουλήσει, θα επιχειρήσει να ανεβάσει την αξία του. Δεν θα υποβαθμίσει μόνη της το περιουσιακό της στοιχείο. Γιατί όμως να θέλει να τον πουλήσει; Ισως γιατί δεν είναι μία εύκολα διαχείριση περίπτωση. 


2 σχόλια:

  1. Ντεμιραλ εχει μεγαλη προοπτικη,ασχετα αν δεν μας αρεσε η σταση του με την εθνικη τουρκιας..
    Ρουγκανι 4 χρονια ειναι στη μετριοτητα,πηρε απειρες ευκαιριες,στη θεση του Παρατιτσι αν εστελνα καποιον προφανως θα ηταν ο Ρουγκανι...
    συν μελλοντικο διδυμο ΝτεΛιχτ-Ντεμιραλ δεν θα με χαλουσε καθολου
    Μοντερνα στοπερ,με ταχυτητα,αντιληψη,δυναμη κ τεχνικη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τον Ντε Λιχτ ας κρατήσουμε μικρό καλάθι. Τον σώζει η ηλικία και η απειρία ακόμα αλλά είναι ίσως κάτω και από Ρουγκάνι.

      Διαγραφή