28 Δεκ 2019

Αυτές είναι οι σκέψεις της διοίκησης Ανιέλι για τον Σάρι

Πώς αντιμετωπίζει η διοίκηση της Γιουβέντους τον Μαουρίτσιο Σάρι μετά τους πρώτους μήνες του στη Γιουβέντους;

Η ομάδα ισοβαθμεί στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος και έχασε το Σούπερ Καπ Ιταλίας. Μικρό το κακό για το δεύτερο, υπάρχει δρόμος για το πρώτο. Την ώρα που μερίδα οπαδών γκρινιάζει για τον Σάρι και τα ΜΜΕ με κάθε ευκαιρία του ασκούν κριτική, όχι άδικη πάντα, ο προπονητής των μπιανκονέρι απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της διοίκησης. Ο Αντρέα Ανιέλι γνωρίζει καλά πως χρειάζεται χρόνος…


Βρισκόμαστε σε μία μεταβατική περίοδο, στην μετά-Αλέγκρι εποχή. Ο πρόεδρος της Γιουβέντους και το επιτελείο του υπολόγιζαν πως θα υπήρχαν κάποια άσχημα αποτελέσματα. Δίνεται χρόνος στον Σάρι για να δουλέψει και να παρουσιάσει έργο. Και έτσι πρέπει να γίνει. Στην παρούσα φάση, ο Σάρι είναι σίγουρος στη Γιούβε και καταστρώνει τα πλάνα του, όντας ένα σημαντικό μέλος της ομάδας.

Στο χέρι του είναι να αποδείξει πως μπορεί να οδηγήσει στις επιτυχίες ένα μεγάλο σύλλογο, όπως αυτόν που προπονεί τώρα…


2 σχόλια:

  1. Πάντως για κάποιον λόγο βγάλαμε τους ομίλους πιο εύκολα από ποτέ και φαίνεται ότι εκεί έχουμε εστιάσει την προσοχή. Από την άλλη όμως καμιά ομάδα δεν το σήκωσε με άσχημο ποδόσφαιρο. Αναμένω βελτίωση μετά τη διακοπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σωστος...χρειαζεται μπαλιτσα...πονανε τα ματακια μας...
    υποτιθεται διωξαμε Μαξ για το αντιποδοσφαιρο για να μπουμε σταδιακα στο Σαριμπολ,που προς το παρον Αλεγκριμπολ μοιαζει περισσοτερο!
    Ωστοσο η εμμονη στη τριαδα κεντρου Πιανιτς-Ματουιντι-Κεντιρα κ ο παραγκωνισμος Ραμπιο κ Τσαν(ειδικα απο τη λιστα) καθιστουν υπευθυνο κ τον Σαρρι...
    Κακα τα ψεμματα,το τσουλου μονο μας ενδιαφερει...κανεις δεν θα πει τπτ αν χασουμε το σκουντετο μετα το 8Χ8 ...εφοσον παρουμε τη μεγαλη κουπα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή