28 Μαρ 2020

Οι τρεις μεταγραφικοί στόχοι της Γιουβέντους

Αυτοί είναι οι τρεις μεταγραφικοί στόχοι της Γιουβέντους για το καλοκαίρι και μένει να φανεί πώς μπορούν να γίνουν τα deals.

Ο Φάμπιο Παράτιτσι είπε χθες ότι ο κορονοϊός θα αλλάξει τα πάντα και στη μεταγραφική περίοδο, προβλέποντας ότι οι ομάδες θα κινηθούν όπως στο ΝΒΑ, με πολλές ανταλλαγές παικτών δηλαδή, θέλοντας να... σώσουν ό,τι μπορούν στο οικονομικό κομμάτι.

Με ανταλλαγές ή όχι, το σίγουρο είναι ότι η Γιούβε θα πρέπει να κάνει κάποιες κινήσεις το καλοκαίρι και οι στόχοι που έχουν είναι τρεις: Πολ Πογκμπά, Μάουρο Ικάρντι, Σάντρο Τονάλι. Δύο χαφ και ένας φορ, δηλαδή.


Για τον Πογκμπά, είναι γνωστό ότι θέλει να φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία ενδιαφέρεται για παίκτες της Γιουβέντους (π.χ. Ντάγκλας Κόστα).

Για τον Ικάρντι, παίζει εδώ και καιρό ως σενάριο το να τον αγοράσει η Παρί Σεν Ζερμέν από την Ιντερ και να τον πουλήσει στη Γιούβε, παίκτες της οποίας ενδιαφέρουν τους Γάλλους (π.χ. Πιάνιτς).

Για τον Τονάλι, οι μπιανκονέρι παρουσιάζονται εδώ και καιρό ως το φαβορί για την απόκτηση του, με την Μπρέσια να ζητάει 50 εκατ. ευρώ. Αν πάρει και έναν-δύο παίκτες ως ανταλλάγματα, αυτό το ποσό μάλλον θα πέσει.


1 σχόλιο: