28 Μαΐ 2020

Με το ένα πόδι εκτός Γιουβέντους βρίσκεται ο Ντάγκλας Κόστα, το Sky Italia παρουσιάζει τον αντικαταστάτη του

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sky Italia, η Γιουβέντους έχει βρει έναν παίκτη της Serie A που θέλει να αποκτήσει και μάλιστα ως αντικαταστάτη του Ντάγκλας Κόστα.

Εδώ και κάποιες εβδομάδες έχουν γραφτεί, τόσο στην Ιταλία όσο και σε άλλες χώρες, πολλά σενάρια για υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους της Γιουβέντους, με τα ονόματα να είναι δυνατά συνήθως.

Τελικά αυτό που θα πρέπει να κρατήσουμε προς το παρόν, είναι αυτό που αναφέρει σήμερα το Sky Italia και αφορά παίκτη της Σασουόλο... μέσω της Τσέλσι και συγκεκριμένα τον Ζερεμί Μπογκά.


Ο 23χρονος Ιβοριανός επιθετικός αγωνίστηκε φέτος στη Σασουόλο που τον πήρε από την Τσέλσι, η οποία είχε ρήτρα επαναγοράς. Οι Νεροβέρντι, λοιπόν, βρήκαν τα λεφτά για να αφαιρεθεί η ρήτρα επαναγοράς της Τσέλσι, πράγμα που σημαίνει ότι ο παίκτης ανήκει 100% σε αυτούς πλέον.

Και αφού ανήκει 100% σε αυτούς, το Sky Italia υποστηρίζει ότι είναι πολύ πιθανό η Γιουβέντους να κάνει την κίνηση της για την απόκτηση του, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις της Σασουόλο που ξεπερνάνε τα 20 εκατ. ευρώ, ώστε να του δώσει τη θέση του Ντάγκλας Κόστα.

Αγνωστο, προς το παρόν τουλάχιστον, τι σημαίνει αυτό για τον Βραζιλιάνο, αν δηλαδή θα δοθεί κάπου ως αντάλλαγμα ή αν απλά θα πωληθεί για ρευστό.


1 σχόλιο:

  1. Η επίθεση είναι οκ... Εχω καιρο να σχολιάσω εδω.. Ν αλλάξεις τον παιχτη μ όποιον λεμε ειναι μαλακία.. Αν θελανε θα παίρναμε τον Χαλαντ που πηγε στη Ντορμουντ.. Αλλιως τι; Ν αλλαξουν τον Ιγκουαίν με τον Καβάνι για 1-2 χρόνια..οκ..θα έλεγα οκ.
    ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ.. ΕΔΩ Κ ΧΡΟΝΙΑ.. Κ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΡΙΕ Α ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΕΝΤΡΟ. ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ (ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΡΔΕΣ.. Κ ΤΑ ΛΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΛΗΓΟΥΝ.. ΤΣΑΜΠΑ ΔΗΛ.. ΑΥΓΑ ΔΕ ΒΑΦΕΙΣ) ΕΙΝΑΙ : ΤΖΑΝΙΟΛΟ, ΠΟΓΜΠΑ, ΜΙΛΙΜΚΟΒΟΤΣ-ΣΑΒΙΤΣ, ΑΛΑΝ, ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΛΟΓΟ ΤΟΝΑΛΙ, ΑΡΤΟΥΡ ΚΤΛ.
    FORZA JUVE... CHRIS IL CAPO

    ΑπάντησηΔιαγραφή