7 Ιουν 2020

Ιντσάγκι: Ποτέ δεν ένιωσα να θέλω να την εκδικηθώ για κάτι τη Γιουβέντους

Γιουβέντους ειδήσεις | forzajuve.gr

Τον Πίπο Ιντσάγκι, είναι η αλήθεια, δεν τον έχουμε συνηθίσει να μιλάει για τη Γιουβέντους, οπότε έχει το ενδιαφέρον του όταν το κάνει. Ο Ιταλός πρώην επιθετικός των μπιανκονέρι και της Μίλαν παραχώρησε συνέντευξη, στην οποία ρωτήθηκε και για τα χρόνια του στο Τορίνο.

«Ειλικρινά, εγώ στη Γιουβέντους ήμουν καλά, με αγαπούσε ο κόσμος, ένιωθα μια χαρά. Από εκεί και πέρα, το κλαμπ έκανε τις επιλογές του και κατά συνέπεια κι εγώ τις δικές μου. Είμαι ευγνώμων στη Γιούβε, όμως, γιατί ήμουν καλά εκεί και ποτέ δεν ένιωσα να θέλω να την εκδικηθώ για κάτι», ήταν τα λόγια του Πίπο.


Για τον τελικό του Champions League το 2003 στο Μάντσεστερ, είπε ότι χάρηκε για την κατάκτηση του τροπαίου όχι επειδή ήταν αντίπαλος η Γιουβέντους αλλά επειδή είχε νιώσει την πίκρα ενός χαμένου τελικού και συγκεκριμένα το 1998 κόντρα στη Ρεάλ. Ενας τελικός για τον οποίο, επίσης, μίλησε.

«Ημασταν η καλύτερη ομάδα, αλλά φτάσαμε στον τελικό του Αμστερνταμ όχι και στην καλύτερη κατάσταση και ειδικά οι τρεις μπροστά. Νομίζω πως ο Ντελ Πιέρο τραυματίστηκε στην αρχή του ματς και αναγκάστηκε να παίξει με... ένα πόδι, εγώ είχα ένα πρόβλημα από τον ημιτελικό με τη Μονακό και πονούσα ακόμη κι όταν περπατούσα, ενώ και ο Ζιντάν δεν ήταν στο 100%. Ολα αυτά σε έναν τελικό παίζουν ρόλο, όπως και χίλια άλλα πράγματα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου