17 Ιουν 2020

Εκνευρίστηκε ο Σάρι όταν του θύμισαν πως δεν έχει κατακτήσει τίτλο στην Ιταλία

Μία μέρα πριν τον τελικό του Coppa Italia, χθες δηλαδή, ο Μαουρίτσιο Σάρι εκνευρίστηκε επειδή του υπενθύμισαν ότι δεν έχει κατακτήσει κανέναν τίτλο στην Ιταλία.

Η Γιουβέντους αντιμετωπίζει τη Νάπολι το βράδυ της Τετάρτης στη Ρώμη, με στόχο να βάλει στην τροπαιοθήκη την πρώτη κούπα της σεζόν. Αυτή, παράλληλα, αν κατακτηθεί, θα είναι και η πρώτη κούπα του προπονητή Σάρι στην Ιταλία, αφού στο βιογραφικό του έχει μόνο το Europa League με την Τσέλσι, αλλά ο ίδιος... διαφωνεί.

«Εκνευρίζομαι όταν λένε ότι δεν έχω κατακτήσει τίποτα στην Ιταλία. Εχω κερδίσει οκτώ ανόδους από τη μία κατηγορία στην άλλη και τις έχω κερδίσει όλες στο γήπεδο. Δεν πήδηξα καμία κατηγορία. Δεν είναι κάτι εύκολο αυτό, είμαι χαρούμενος για όσα έχω πετύχει», απάντησε σε σχετική ερώτηση δείχνοντας τον εκνευρισμό του και συνέχισε στο ίδιο μοτίβο, όταν ρωτήθηκε για την ως τώρα δουλειά του στη Γιούβε.

«Τα αποτελέσματα μου μέχρι στιγμής, είναι τα καλύτερα αποτελέσματα που είχε προπονητής στην πρώτη του σεζόν στη Γιουβέντους τα τελευταία 50 χρόνια. Αν και κανείς δεν το λέει...», ήταν τα λόγια του, πριν ερωτηθεί για το ποιο είναι το συναίσθημα που επικρατεί μέσα του, με δεδομένο ότι στον τελικό ο αντίπαλος είναι η Νάπολι.


«Σε ό,τι αφορά το συναίσθημα, επικρατεί αυτό της επιθυμίας να βοηθήσω τους παίκτες μου να κατακτήσουν αυτό το τρόπαιο για τη Γιουβέντους και για τους οπαδούς. Δεν σκέφτομαι τον αντίπαλο ή κάτι άλλο, σκέφτομαι μόνο εμάς, την ομάδα μου», είπε ο Σάρι, από τον οποίο ζητήθηκε να αποκαλύψει τι θα πει στους παίκτες του για αυτόν τον τελικό.

«Θα τους πω ότι παίζαμε επτά μήνες, μετά είχαμε την τρίμηνη καραντίνα, για να φτάσουμε εδώ, να φτάσουμε στο σημείο να παίζουμε αυτά τα ματς και να διεκδικούμε όλους τους τίτλους. Πρέπει, επομένως, να δείξουμε αυτό που έχουμε, αυτό που μπορούμε. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε στον τελικό αλλά τώρα πρέπει να κάνουμε το κάτι παραπάνω για να νικήσουμε και να κάνουμε δικό μας αυτό το τρόπαιο».


1 σχόλιο:

  1. Άσχετα με το αν έχει κερδίσει τίτλο ο Σάρι ή και πόσους ο Αλεγκρι πριν καθίσει στον πάγκο ,το αποτέλεσμα είναι ότι τις τελευταίες τρεις χρονιές δεν έχουμε παρακολουθήσει την ομάδα να κάνει μια σειρά 3,4,5 ματς και να πεις ότι είναι δουλεμενη ομάδα,ομάδα προπονητή. Για αυτό αρχίζω και έχω αμφιβολίες αν φταίει ο εκάστοτε κοουτς ή αν φταίει ο σχεδιασμός της ομάδας που σχεδόν ποτέ δεν συνάδει με τα θέλω του προπονητή

    ΑπάντησηΔιαγραφή