8 Ιουν 2020

Οι 10 παίκτες που δεν είναι σίγουροι στη νέα Γιουβέντους


Περιμένοντας την επανέναρξη της Serie A, είχε το ενδιαφέρον του να μετρήσεις τους παίκτες της Γιουβέντους που θα μπουν να παίξουν με τη σκέψη ότι δεν είναι απαραίτητοι για το αύριο...

Ολο αυτό το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος δεν ήταν και το πιο ήρεμο για τη Γιούβε, αφού πάντα προέκυπτε κάποιο πρόβλημα ή «πρόβλημα». Η φυγή των Ιγκουαΐν και Μπεντανκούρ από την Ιταλία προκάλεσε δημοσιεύματα για ανταρσία, ασχέτως αν αυτό δεν ίσχυε, ο Ραμπιό έκανε σαφές ότι υπάρχει θέμα με την περίπτωση του, ο Ντιμπάλα ανησύχησε τους πάντες με το γεγονός ότι έβγαινε συνέχεια θετικός στα τεστ για τον κορονοϊό, ο Ρουγκάνι το ίδιο.

Τίποτα από αυτά δεν προκάλεσε μαύρα σύννεφα και κάποιου είδους πανικό στις τάξεις των μπιανκονέρι, αλλά σίγουρα προκάλεσε έναν εκνευρισμό. Σαν κι αυτόν που μπορεί να νιώθουν οι ποδοσφαιριστές, δηλαδή, όταν βλέπουν ότι πρωταγωνιστούν συνεχώς σε μεταγραφικά σενάρια. Σενάρια πώληση, συγκεκριμένα.

Από την αρχή της πανδημίας ως τώρα, με τη Γιουβέντους να «βοηθάει» προς τη διατήρηση όλων αυτών των σεναρίων με την συμπεριφορά της, δηλαδή με τις διαρροές προς αξιόπιστα Μέσα για τις σκέψεις της γύρω από συγκεκριμένες περιπτώσεις παικτών, έχουμε καταμετρήσει τελικά αρκετούς που δεν είναι σίγουροι για το μέλλον τους.


Ρουγκάνι, Μπερναρντέσκι, Ντε Σίλιο, Ντάγκλας Κόστα, Πιάνιτς, Κεντίρα, Ιγκουαΐν, Ραμπιό, αστερίσκος για έναν εκ των Αλεξ Σάντρο ή Ντανίλο. Ολοι αυτοί παρουσιάζονται εδώ και καιρό ως παίκτες που παραχωρούνται σίγουρα ή παραχωρούνται υπό προϋποθέσεις, δηλαδή σε κάποια ανταλλαγή ή αν έρθει μια πολύ καλή πρόταση, «χάρη» και στο γεγονός ότι η διοίκηση, δηλαδή ο Φάμπιο Παράτιτσι, ενίσχυσε αυτά τα σενάρια, είτε με διαρροές προς συγκεκριμένη μερίδα του Τύπου είτε με μη διάψευση δημοσιευμάτων από μερίδα του Τύπου που... αυτή είναι η δουλειά της.

Συνολικά, δηλαδή, οι εννιά από τους 23 του ρόστερ, έχουν στο μυαλό τους, αυτό που έχουν και οι οπαδοί για αυτούς. Οτι αν έρθει δυνατή πρόταση ή μπορούν να αξιοποιηθούν ως ανταλλάγματα για να έρθουν κάποιοι άλλοι, θα φύγουν. Οχι και ό,τι καλύτερο όταν έχεις μπροστά σου το υπόλοιπο μιας σεζόν, η οποία έχει ήδη ασύλληπτες ιδιαιτερότητες και παράλληλα έχει τη Γιουβέντους στη μάχη για όλους τους τίτλους, αλλά χωρίς κανείς να είναι σίγουρος αυτή τη στιγμή.

Τουλάχιστον δεν υπάρχουν σενάρια και για το μέλλον του Μαουρίτσιο Σάρι, γιατί τότε οι προϋποθέσεις δε θα ήταν και οι καλύτερες για τους μπιανκονέρι ενόψει επανέναρξης...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου