10 Αυγ 2020

Οι 9 παίκτες που δεν υπολογίζει ο Πίρλο - Τι γίνεται με Κριστιάνο και Ντιμπάλα


Ο Αντρέα Πίρλο είναι έτοιμος να... πάρει σκούπα, την ώρα που αρχίζουν να κυκλοφορούν διάφορα σενάρια.

Η Γιουβέντους, με βάση όσα είχαν γίνει γνωστά το προηγούμενο διάστημα, θα προχωρούσε σε αλλαγές στο ρόστερ της κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου. Και αυτό τώρα φαίνεται ακόμη πιο σίγουρο ότι θα γίνει, αφού όλα τα ρεπορτάζ θέλουν τον νέο προπονητή να έχει έτοιμη τη μαύρη λίστα του.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα γράφονται στην Ιταλία, ο Πίρλο δεν υπολογίζει τους Ντε Σίλιο, Ντανίλο, Ρουγκάνι, Κεντίρα, Ματουιντί, Μπερναρντέσκι και Ιγουαΐν, ενώ προς πώληση φέρονται να είναι και οι Ράμσεϊ και Αλεξ Σάντρο. Μιλάμε για εννιά παίκτες δηλαδή, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να αποκτηθούν και αρκετοί.


Αγνωστο ποιοι θα είναι αυτοί, αλλά ήδη τονίζεται από καλές πηγές ότι πρώτος στόχος είναι η ενίσχυση στο χώρο του κέντρου. Τα ονόματα των Τζανιόλο και Τονάλι, οι δύο καλύτεροι νεαροί Ιταλοί χαφ δηλαδή, επανέρχονται στο ρεπορτάζ των μπιανκονέρι, ενώ δε θα πρέπει να λαμβάνουμε υπόψιν, με βάση τα ως τώρα δεδομένα, τα σενάρια για Ντιμπάλα-Ρεάλ και Ρονάλντο-Παρί.

Για τον Πορτογάλο, βασικά, θεωρούν όλοι σίγουρη την παραμονή του, ενώ για τον Αργεντίνο έχει γραφτεί στην Ισπανία ότι οι Μαδριλένοι είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν ως ανταλλάγματα τους Κρος και Ισκο, συν ένα ποσό 5-10 εκατ. ευρώ. Η αλήθεια είναι ότι ο Πίρλο έχει πει τα καλύτερα τους προηγούμενους μήνες για τους συγκεκριμένους δύο παίκτες, και επιπλέον, είναι εξαιρετικά αμφίβολο ότι η Γιουβέντους θα έμπαινε τώρα σε διαδικασία συζήτησης για παραχώρηση του Ντιμπάλα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου