8 Αυγ 2020

Ο Κριστιάνο στηρίζει τη Γιουβέντους αλλά η Γιούβε δε «στηρίζει» τον Ρονάλντο

Στο ματς με τη Λυών η Γιουβέντους... έγραψε ιστορία και καλό θα είναι να δει πώς θα σταματήσει να «γράφει» τον Κριστιάνο Ρονάλντο. 

Η προϊστορία ήταν σαφής: Ποτέ σε αγώνα με γαλλική ομάδα δεν είχαν αποκλειστεί οι μπιανκονέρι. Ηρθε η ώρα να γίνει κι αυτό όμως... Η νίκη με 2-1 επί της Λυών δεν ήταν αρκετή και έτσι η Γιούβε για πρώτη φορά στα χρονικά αποκλείεται από γαλλική ομάδα. 

Εξέλιξη που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί αν η ομάδα ήταν καλύτερη στο πρώτο ματς, αν δεν είχε τραυματιστεί ο Ντιμπάλα πριν λίγες μέρες, αν είχε λίγο τύχη ή αν απλά η διοίκηση είχε φροντίσει το περασμένο καλοκαίρι ώστε να φτιάξει μια καλύτερη ομάδα. 

Μια ομάδα η οποία θα είναι αντάξια του Ρονάλντο στο Champions League, γιατί δεν ήταν ούτε πέρυσι ούτε φέτος. Και αν στη μεταγραφική περίοδο δεν γίνουν, επιτέλους, όλα όσα πρέπει και τα οποία μπορεί να διακρίνει όποιος δει δύο ματς της Γιουβέντους, τότε και του χρόνου η ομάδα δε θα είναι αντάξια του Κριστιάνο όταν έρθει η ώρα των νοκ-άουτ ματς. 

Σίγουρα ο αριθμός των followers ή των χορηγών μεγαλώνει, σίγουρα επίσης αυτό είναι κομβικής σημασίας για την επιχείρηση Γιούβε, αλλά υποθέτουμε ότι ο Αντρέα Ανιέλι δεν ήθελε μόνο αυτά όταν αποφάσιζε να κάνει την υπέρβαση για τον Πορτογάλο...



1 σχόλιο: