9 Αυγ 2020

Ποιος το περίμενε: Κάθε σεζόν στη Γιούβε, ο Κριστιάνο έχει και νέο προπονητή!


Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξεκουράζεται ενόψει της τρίτης χρονιάς του στη Γιουβέντους, όπου θα συνεργαστεί με τρίτο διαφορετικό προπονητή.

Ο Πορτογάλος, όπως πέρυσι έτσι και φέτος, ήταν έτοιμος όταν έπρεπε και προσπάθησε... μόνος του να αποκλείσει τη Λυών, χωρίς τελικά να τα καταφέρει. Οπως και να έχει, ο Ρονάλντο στέκεται στο ύψος του, αλλά δυστυχώς δεν το κάνει η υπόλοιπη ομάδα, με συνέπεια να βρίσκεται κι αυτός σε μια κατάσταση που δεν περίμενε.

Μια κατάσταση, η οποία τον θέλει να γνωρίζει κάθε χρόνο και νέο προπονητή. Ο CR7 ήρθε στη Γιούβε με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, συνεργάστηκε φέτος με τον Μαουρίτσιο Σάρι και τη νέα σεζόν θα έχει να κάνει με τον Αντρέα Πίρλο.


Οχι και ό,τι καλύτερο, φυσικά, για μια ομάδα το να αλλάζει προπονητή με τέτοια συχνότητα, ειδικά για τους μπιανκονέρι είναι πρωτοφανές κάτι τέτοιο, αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, ειδικά φέτος, δεν υπήρχε άλλη λύση.

Το θέμα είναι ότι και έτσι, το ξέρουμε όλοι, ο Κριστιάνο θα είναι και πάλι όπως πρέπει όταν πρέπει. Ας ελπίσουμε αυτή τη φορά να είναι και όλοι οι υπόλοιποι και να μη ζήσουμε το... μαγικό να έχουμε τέσσερις χρονιές τον Ρονάλντο στη Γιουβέντους με τέσσερις διαφορετικούς προπονητές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου