11 Σεπ 2020

Είμαστε σίγουροι ότι δεν πωλείται ο Ντιμπάλα;


Επειδή δεν υπάρχει τίποτα νεότερο από το θέμα της ανανέωσης του Πάουλο Ντιμπάλα, μπορούμε απλά να αναρωτηθούμε: Είμαστε σίγουροι ότι δεν πωλείται;

Οι συζητήσεις της Γιουβέντους με τον Αργεντίνο για την υπογραφή νέου συμβολαίου άρχισαν πριν μήνες. Πριν πολλούς μήνες. Ετσι έγραφαν τότε οι Ιταλοί, έτσι έλεγε η πλευρά του Φάμπιο Παράτιτσι, έτσι πίστευαν όλοι.

Πριν δύο εβδομάδες τα ρεπορτάζ έλεγαν ότι έχει γίνει σημαντική πρόοδος στις συζητήσεις, αλλά από τότε δεν υπήρξε καμία άλλη ενημέρωση. Ενδιάμεσα, υπήρξε η συνέντευξη Τύπου του Αντρέα Πίρλο, ο οποίος είπε ότι ο Ντιμπάλα είναι ένας σημαντικός παίκτες, όπως όλοι, για την ομάδα.


Αυτό το «όπως όλοι», ας το έχουμε στην άκρη του μυαλού μας. Οπως επίσης θα πρέπει να έχουμε στην άκρη του μυαλού μας ότι προς το παρόν, με εξαίρεση την περίπτωση Πιάνιτς, η Γιουβέντους δεν έχει... γράψει κάτι καλό σε ό,τι αφορά τα έσοδα σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

Και επειδή, γενικά, είναι περίεργοι καιροί οικονομικά για το ποδόσφαιρο, λόγω και του κορονοϊού, ας μην αποκλείουμε τίποτα μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Λογικά, με βάση τις πιθανότητες, ο Ντιμπάλα θα παραμείνει στη Γιούβε. Είτε με νέο συμβόλαιο είτε με αυτό που έχει. Ας μην αποκλείουμε όμως και το ενδεχόμενο να μην είναι.

Ειδικά αν ο Πολ Πογκμπά αρνηθεί να συζητήσει για νέο συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οι Αγγλοι δεχθούν να συζητήσουν με τους μπιανκονέρι...


1 σχόλιο:

  1. Πρέπει να είσαι ηλίθιος για να πουλήσεις ότι καλύτερος μετά τους Κριστιάνο μεσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή