14 Απρ 2021

Ο Ντάνι Αλβες αποκάλυψε το λόγο που έφυγε από τη Γιουβέντους


Ο Ντάνι Αλβες υπέγραψε στη Γιουβέντους το 2016 και έφυγε το 2017. Πολλά και διάφορα είχαν ακουστεί από τότε για τον ίδιο και ο ποδοσφαιριστής δίνει, τώρα, τη δική του εκδοχή.

Το καλοκαίρι του 2016 ήταν μία από τις σημαντικότερες μεταγραφές που είχαν γίνει στο Τορίνο. Αποφασίζοντας να κλείσει το κεφάλαιο Μπαρτσελόνα, ο Βραζιλιάνος ντύθηκε μπιανκονέρο. Και ως τέτοιος, ειδικά στο δεύτερο μισό της σεζόν 2016-17, έκανε εκπληκτικά πράγματα.

Ο Ντάνι Αλβες κατέκτησε νταμπλ με τη Γιουβέντους και έφτασε στον τελικό του Champions League, όπου γράφτηκε το τέλος. Αυτό ήταν το τελευταίο του παιχνίδι με τους Τορινέζους, αφού λίγες εβδομάδες μετά το συμβόλαιό του λύθηκε. Και λύθηκε εν μέσω διάφορων φημών.

Ο Βραζιλιάνος φερόταν να έχει πρωταγωνιστήσει σε επεισόδιο με τον Λεονάρντο Μπονούτσι στα αποδυτήρια πριν την έναρξη του τελικού. Πολλά είχαν ακουστεί και γραφτεί τότε για τη συμπεριφορά του γενικότερα. Για το ότι δεν ταίριαζε με τη νοοτροπία των συμπαικτών του. Για το πώς δημιουργούσε πρόβλημα στα αποδυτήρια με τη συμπεριφορά του.

Τώρα, τέσσερα χρόνια -παρά κάτι μήνες- μετά, αποφάσισε να πει και τη δική του εκδοχή. Να εξηγήσει, δηλαδή, γιατί αποχώρησε από τους μπιανκονέρι. Και το έκανε μέσω των social media. Ο Ντάνι Αλβες ρωτήθηκε από έναν ακόλουθό του στο Instagram γιατί έφυγε από τη Γιουβέντους και απάντησε: «Εφυγα επειδή μου είχαν πει ότι θα αλλάξουν τρόπο παιχνιδιού αλλά δεν ήταν αλήθεια».

Αγνωστο, φυσικά, αν όντως είναι αυτός ο λόγος ή αν η αιτία ήταν κάποια άλλη. Το γεγονός, πάντως, ότι όταν έφυγε δεν είχαν υπάρξει -όπως συμβαίνει συνήθως- πολλοί αποχαιρετισμοί από τους συμπαίκτες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ίσως να λέει κάτι… Οπως και να έχει, η ζωή συνεχίστηκε τόσο για τους μπιανκονέρι όσο και για τον Βραζιλιάνο. Χωρίς καμία από τις δύο πλευρές, πάντως, να καταφέρνει να επιστρέψει σε τελικό Champions League από τότε. Και για τον Αλβες δεν προβλέπεται κιόλας το να ξαναπαίξει σε τέτοιο παιχνίδι, αφού επέστρεψε στην πατρίδα του και τη Σάο Πάουλο για να κλείσει εκεί την καριέρα του.

Την ίδια ώρα, σοκάρει η συμβουλή που είχε δώσει ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στον Αντρέα Ανιέλι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου