4 Νοε 2021

Το όνομα που γράφουν οι Ιταλοί για την επίθεση της Γιουβέντους


Ενα νέο όνομα αναφέρει ο ιταλικός Τύπος σαν πιθανό μεταγραφικό στόχο της Γιουβέντους τον Ιανουάριο για την ενίσχυση στην επίθεση.

Ετσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα, με την ομάδα να έχει τεθεί έξω από τη μάχη του πρωταθλήματος ήδη, ο καθένας μπορεί να... προτείνει λύσεις. Η πιο εύκολη από αυτές, είναι οι μεταγραφές. Το να διώξει, δηλαδή, η Γιούβε κάποιους και να πάρει κάποιους άλλους. Αυτό όμως είναι εύκολο στα λόγια, αλλά στην πράξη όχι και τόσο, γιατί τα οικονομικά, ως γνωστόν, δεν είναι και τα καλύτερα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνουν μεταγραφές, αλλά η λογική λέει πως το βάρος θα πέσει στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Τότε όντως θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στο ρόστερ.

Νωρίτερα, τον Ιανουάριο δηλαδή, είναι πιο δύσκολο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα γίνει προσπάθεια για ενίσχυση. Οπως είπε και ο Πάβελ Νέντβεντ πριν λίγες μέρες άλλωστε «θα κοιτάξουμε να δούμε αν υπάρχει κάποια ευκαιρία». Οχι ότι είναι εύκολο να βρεις τέτοιες στα μέσα της σεζόν, αλλά λέμε τώρα... Και σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, υπάρχουν σήμερα δημοσιεύματα για έναν παίκτη που μπορεί να θεωρηθεί... ευκαιρία για τον Ιανουάριο. Ο λόγος για τον Λούκα Γιόβιτς, ο οποίος δεν περνάει καλά στη Ρεάλ Μαδρίτης και θέλει να φύγει.

Ο Σέρβος φορ είχε ακουστεί σαν πιθανός μεταγραφικός στόχος της Μίλαν πριν μήνες αλλά τελικά παρέμεινε στην Ισπανία. Με την κατάσταση όμως να μην έχει βελτιωθεί, θέλει να φύγει. Και αφού θέλει να φύγει, στην Ιταλία γράφουν ότι ενδέχεται να απασχολήσει τη Γιουβέντους, σε μια συμφωνία που θα είχε  ως βάση τον δανεισμό του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου