5 Φεβ 2022

Τα 8 ονόματα που ακούγονται για τη Γιούβε


Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία αλλά... οκτώ ονόματα παικτών γράφει ιταλική εφημερίδα για τη Γιουβέντους ενόψει της επόμενης σεζόν.

Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες, οπότε θα περίμενε κανείς ότι τα σχετικά σενάρια θα σταματήσουν για να συγκεντρωθούν όλοι στα αγωνιστικά θέματα. Οι δημοσιογράφοι όμως στην Ιταλία δεν θέλουν κάτι τέτοιο και αυτό αποδεικνύεται και από την Tuttosport, η οποία συνδέει σήμερα 8 ποδοσφαιριστές με τη Γιούβε.

Ενθουσιασμένη, προφανώς, από τη διάθεση που έδειξε η διοίκηση τον Ιανουάριο, η εφημερίδα... πήρε μπρος και ανέφερε όλα τα σενάρια που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή για το καλοκαίρι. Ακόμη και την παραμικρή φήμη, αφού παρακάτω θα δείτε ονόματα που δεν είχαν ακουστεί ως τώρα για τη Γιουβέντους.

Καταρχάς, αναφέρονται τα ονόματα δύο τερματοφυλάκων. Του 33χρονου Ντάβιντε Οσπίνα που μένει ελεύθερος από τη Νάπολι και του 35χρονου Σαλβατόρε Σιρίγκου, για τον οποίο η Τζένοα έχει οψιόν επέκτασης του συμβολαίου του ως το 2023. Από εκεί και πέρα, πάμε στους αμυντικούς, αφού αναφέρονται τέσσερα ονόματα: Πρόκειται για τον 21χρονο αριστερό μπακ Αντρέα Καμπιάσο που έχει συμβόλαιο με την Τζένοα ως το 2023, τον 24χρονο Μπρέμερ που πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Τορίνο, τον 27χρονο Αλέσιο Ρομανιόλι που μένει ελεύθερος από τη Μίλαν τον Ιούνιο και τον 28χρονο Αντόνιο Ρούντιγκερ που μένει ελεύθερος από την Τσέλσι.  

Τέλος, έχουμε και δύο παίκτες για την επίθεση. Πρόκειται για τον 22χρονο επιθετικό μέσος της Ρόμα, με την οποία δεσμεύεται ως το 2024, Νικολό Τζανιόλο και τον 21χρονο επιθετικό Τζάκομο Ρασπαντόρι που έχει συμβόλαιο με τη Σασουόλο επίσης ως το 2024.

Διαβάστε ακόμη

Το δράμα που έζησε ο Πάουλο Ντιμπάλα στα 15 του

Ο Φαμπιάν Ο’ Νιλ κατάφερε να ξοδέψει 14 εκατ. ευρώ στις γυναίκες και στο ποτό

Ελλάς Βερόνα: Γιατί μια ιταλική ομάδα ονομάστηκε «Ελλάς».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου