5 Φεβ 2022

Το μεγάλο ερωτηματικό με τον Κουλουσέφσκι - Θα αποδειχθεί σωστή η απόφαση του Αλέγκρι;


Η παραχώρηση των Ροντρίγο Μπεντανκούρ και Ντέγιαν Κουλουσέφσκι, ειδικά του Σουηδού, στην Τότεναμ, έχει μεγάλο ενδιαφέρον για τη Γιουβέντους.

Τα deals που έκλεισαν οι Μαουρίτσιο Αριβαμπένε και Φεντερίκο Κερουμπίνι με τον Φάμπιο Παράτιτσι ήταν τέλεια: Αν όλα πάνε καλά η Γιούβε θα πάρει 70 εκατ. ευρώ για αυτούς τους δύο, όσο κόστισε ο Ντούσαν Βλάχοβιτς δηλαδή. Καλύτερα, ειλικρινά, δεν γινόταν, οπότε οικονομικά υπάρχει κέρδος και μόνο. Μεγάλο κέρδος, γιατί κανείς δεν πίστευε ότι από Μπεντανκούρ και Κουλουσέφσκι θα έμπαιναν τόσα λεφτά στο ταμείο. Αγωνιστικά όμως; Εκεί έχει ενδιαφέρον το θέμα και ειδικά για τον Σουηδό...

Ο Ουρουγουανός χαφ ό,τι ήταν να δώσει στη Γιουβέντους, το έδωσε. Είχε πιάσει ταβάνι, ήταν φανερό ότι ψυχολογικά αισθανόταν βαρύς, οπότε ακόμη κι αν βελτιωνόταν, δεν θα ήταν κάτι εντυπωσιακό. Για τον Σουηδό εξτρέμ, όμως, έχει ενδιαφέρον το θέμα. Και έχει ενδιαφέρον επειδή η απόφαση να παραχωρηθεί κι αυτός πάρθηκε από τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Αυτό λένε στην Ιταλία. Οτι ο προπονητής απογοητεύθηκε και άναψε το πράσινο φως για να παραχωρηθεί ο παίκτης.

Ο οποίος παίκτης, τώρα, θα παίζει και θα προπονείται από τον Αντόνιο Κόντε. Και εδώ είναι το ενδιαφέρον: Θα αποδειχθεί ότι είχε δίκιο ο Αλέγκρι ή θα καταφέρει ο Κόντε να εξελίξει τον «Κούλου» και να γίνει ένας παίκτης που θα χτυπάμε το κεφάλι μας στον τοίχο για την πώληση του; Και ως γνωστόν, είναι προτιμότερο να μη σου βγει μια μεταγραφή που έκανες, παρά να αποδειχθεί λανθασμένη μια πώληση.

Διαβάστε ακόμη

Η δολοφονία που έστειλε τον Μάρκο Μποριέλο στη Μίλαν αλλάζοντάς του τη ζωή

Ο τερματοφύλακας που τον καταράστηκε ένα ολόκληρο έθνος για ένα γκολ

Ο επιθετικός που σε 20 χρόνια δεν πέτυχε ούτε ένα γκολ και κορόιδεψε τους πάντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου