3 Φεβ 2022

Πώς οι δύο πρώην «Γιουβεντίνοι» Ζιντάν και Ρονάλντο μπορεί να βρεθούν μαζί αλλά όχι στη Ρεάλ


Σε μια περίοδο που το κλίμα γύρω από τη Γιουβέντους είναι καλό, χάρη στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, για τον Κριστιάνο Ρονάλντο τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Ο Πορτογάλος αποφάσισε στις τελευταίες μέρες του Αυγούστου να φύγει από το Τορίνο, θεωρώντας ότι η φετινή σεζόν θα πήγαινε χαμένη. Και για να μην το ζήσει αυτό, αποφάσισε να επιστρέψει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σύντομα, όμως, φάνηκε ότι τα πράγματα εκεί είναι χειρότερα από ό,τι στη Γιούβε και η επιβεβαίωση έρχεται τώρα μέσω των ρεπορτάζ που θέλουν τον Ρονάλντο να έχει ξενερώσει.

Σύμφωνα με όσα γράφουν Αγγλοι, Πορτογάλοι και Ισπανοί, ο Κριστιάνο έχει αποφασίσει να φύγει από το Μάντσεστερ αν η ομάδα δεν βγει στο Champions League. Σενάριο που είναι πιθανό. Οπως πιθανό είναι να συνεργαστεί ξανά με τον Ζιντάν, έναν επίσης πρώην της Γιούβε, αλλά όχι στη Μαδρίτη. Στο Παρίσι.

Γαλλικά σενάρια θέλουν τον Ζιζού, ο οποίος τον περασμένο Μάιο περίμενε μια κλήση από το Τορίνο που δεν έγινε ποτέ, να συζητάει με τους Αραβες για να αναλάβει την Παρί Σεν Ζερμέν από το καλοκαίρι. Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, ένας από τους παίκτες που θα ζητήσει θα είναι ο Κριστιάνο, με τον οποίο συνεργάστηκε άψογα στη Ρεάλ.

Το όλο σενάριο... δένει ακόμη περισσότερο, μπορεί να γίνει ακόμη πιο πιστευτό δηλαδή, αν σκεφτούμε ότι στο Παρίσι είναι και ο Μέσι. Πράγμα που σημαίνει ότι οι Αραβες σίγουρα θα έχουν σκεφτεί το ενδεχόμενο να κάνουν συμπαίκτες τον Αργεντίνο με τον Πορτογάλο. Εμπορικά τέλειο, ποδοσφαιρικά όμως;

Θα δούμε, αν και εφόσον τα σενάρια των Γάλλων επαληθευτούν...

Διαβάστε ακόμη

Η Γιουβέντους είναι ο βασικός… χρηματοδότης της Φιορεντίνα

«Δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι ο Τζανιόλο θα μείνει στη Ρόμα» – Θα πάει κι αυτός Γιουβέντους;

Ιταλικό ποδόσφαιρο: Η εν ψυχρώ δολοφονία οπαδού που συγκλόνισε μια ολόκληρη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου