2 Φεβ 2022

Τι έχει ξενερώσει τον Ντιμπάλα στη Γιούβε


Κάθε μέρα που περνάει φέρνει και πιο κοντά το ραντεβού της Γιουβέντους με τον Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος καλείται να τηρήσει αυτό που είπε στους φίλους του.

Ο μάνατζερ του Αργεντίνου πήρε όλα τα απαραίτητα επίσημα έγγραφα που χρειαζόταν, οπότε μπορεί πλέον να υπογράψει το συμβόλαιο. Δεν υπάρχει κάποιο νομικό πρόβλημα πλέον. Το θέμα όμως είναι ότι υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, ανάμεσα σε Γιούβε και Ντιμπάλα δηλαδή, αν πιστέψουμε τους Ιταλούς.

Αυτό που υποστηρίζουν οι γειτονες είναι ότι ο Πάουλο έχει ξενερώσει με το γεγονός ότι θα του γίνει νέα μειωμένη πρόταση. Εχει ξενερώσει δηλαδή με το γεγονός ότι δεν ισχύει το 8+2 εκατ. ευρώ, στο οποίο είχαν συμφωνήσει πριν μήνες. Αυτό σημαίνει ότι, όντως, δεν αποκλείεται οι δύο πλευρές να μην συμφωνήσουν πάλι. Δεν αποκλείεται ο Ντιμπάλα να αποφασίσει να φύγει ως ελεύθερος από τη Γιουβέντους.

Σε μια τέτοια περίπτωση, φυσικά, θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η επόμενη κίνηση του. Το ποια ομάδα θα επιλέξει δηλαδή. Επιλογές πάντως θα έχει αρκετές, αφού οι Ιταλοί γράφουν ότι υπάρχουν ομάδες στην Premier League που τον καλοβλέπουν. Και μία από αυτές είναι η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Γεγονός που έχει το ενδιαφέρον του, γιατί υπάρχει και ο Μπέπε Μαρότα. Υπάρχει η Ιντερ δηλαδή, η οποία φέρεται να έχει ήδη στείλει μήνυμα στην πλευρά του Αργεντίνου. Και εδώ είναι όλο το ενδιαφέρον. Τι θα κάνει ο Πάουλο; Θα τηρήσει αυτό το «εγώ δεν είμαι Τσαλχάνογλου» που είπε σε φίλους του πριν λίγες εβδομάδες, όπως είχαν γράψει τα ιταλικά ΜΜΕ;

Διαβάστε ακόμη

Ιταλικό ποδόσφαιρο: Η εν ψυχρώ δολοφονία οπαδού που συγκλόνισε μια ολόκληρη χώρα

Οι περιοχές της Ιταλίας στις οποίες μιλάνε ελληνικά

120 Μέρες στα Σόδομα: Η ταινία γροθιά στο στομάχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου