2 Φεβ 2022

Τι έγραφε στα social media ο Τζανιόλο για τη Γιούβε


Με αφορμή το σενάριο που κυκλοφόρησε για απόκτηση του Νικολό Τζανιόλο, είναι μια καλή ευκαιρία να σταθούμε στο γεγονός ότι είναι οπαδός της Γιουβέντους.

Οι οπαδοί της Ρόμα τον αγαπάνε. Λογικό. Οι οπαδοί της Λάτσιο τον μισούν. Λογικό κι αυτό. Στην πραγματικότητα, όμως, ο διεθνής Ιταλός επιθετικός μέσος δεν έχει κάποια... μακρόχρονη σχέση με τους τζαλορόσι ή με τους συμπολίτες τους. Ζει τα ντέρμπι με πάθος αφού αυτό πρέπει να κάνει, αλλά τα οπαδικά συναισθήματα του Τζανιόλο είναι εντελώς διαφορετικά.

Αγωνίζεται στη Ρόμα, προέρχεται από τις ακαδημίες της Ιντερ, αλλά η αγάπη του είναι η Γιούβε. Και αυτό δεν είναι κάτι που το λέμε εμείς, έτσι, αυθόρμητα, αλλά το έχει πει -για την ακρίβεια το έχει γράψει- ο ίδιος στα social media.

Στις παρακάτω φωτογραφίες, λοιπόν, μπορείτε να δείτε παλαιότερες αναρτήσεις του Τζανιόλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αναρτήσεις που δείχνουν ότι ήταν φανατικός οπαδός της Γιουβέντους και υποθέτουμε πως αυτό ισχύει ακόμη. Ενδεχομένως να αποδειχθεί πανηγυρικά και σε λίγους μήνες, μάλιστα...




Διαβάστε ακόμη

Τρεις ιταλικές ομάδες και μία ελληνική σε λίστα με τα καλύτερα ποδοσφαιρικά σήματα

Κλάρενς Ζέεντορφ: Οι συμβουλές ενός «κτήνους» για τη διατροφή και τη γυμναστική

Αντίπαλος του έβρισε τη μάνα, έβαλε τα κλάματα και ένιωσε τι θα πει συμπαράσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου