1 Φεβ 2022

Τα σενάρια για το νέο μπαμ της Γιουβέντους


Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου έκλεισε πανηγυρικά για τη Γιουβέντους και ήδη άρχισαν τα σενάρια για αυτή του καλοκαιριού, εμπλέκοντας και διεθνή Ιταλό.

Οσα έγιναν μέσα στον Ιανουάριο έχουν ως αποτέλεσμα το κλίμα γύρω από την ομάδα θα αλλάξει θεαματικά. Προφανώς και δεν έχουν λυθεί όλα τα αγωνιστικά προβλήματα που υπήρχαν, αλλά έγιναν καλές κινήσεις έξα από το γήπεδο. Κινήσεις που θα πρέπει να βοηθήσουν ώστε να δούμε πλέον καλύτερα πράγματα μέσα σε αυτό. Οσο λοιπόν εμείς περιμένουμε να δούμε ξανά την ομάδα σε δράση, τα ιταλικά ΜΜΕ περιμένουν τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Και είτε επειδή έτσι είναι το κλίμα αυτή τη στιγμή, είτε επειδή μπορεί όντως να παίζει κάτι, σήμερα κυκλοφόρησε νέο σενάριο.

Αυτό λέει πως αν ο Ντιμπάλα απαντήσει αρνητικά στην πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του, η Γιούβε θα επιδιώξει να τον αντικαταστήσει με τον Τζανιόλο. Ο μάνατζερ του Αργεντίνου θα συναντηθεί εντός του μήνα με τη διοίκηση, η οποία θα του καταθέσει τη νέα πρόταση. Αυτή όπως φαίνεται θα προβλέπει μείωση. Από τα 7,5 εκατ. ευρώ ετησίως να πέσει στα 7. Αν ο Πάουλο το δεχθεί, όλα καλά. Αν δεν το δεχθεί, θα έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την αποχώρηση του ως ελεύθερος και με την Ιντερ να ενδιαφέρεται.

Σε μια τέτοια περίπτωση, αν ο Ντιμπάλα δεν ανανεώσει, η Γιουβέντους θα επιδιώξει να τον αντικαταστήσει με τον Τζανιόλο. Αυτό αναφέρει το νέο σενάριο στον ιταλικό Τύπο και το προσεχές διάστημα, υποθέτομε, θα φανεί αν υπάρχουν επαφές ή αν απλά γράφτηκε για να γραφτεί. Σήμερα πάντως ο Τιάγκο Πίντο, τεχνικός διευθυντής της Ρόμα, ρωτήθηκε αν μπορεί να εγγυηθεί πως ο Τζανιόλο θα είναι στην ομάδα και την επόμενη σεζόν και απάντησε: «Οχι. Ούτε εγώ, ούτε κανείς δεν μπορεί να το εγγυηθεί».

Διαβάστε ακόμη

Η ατάκα του Βλάχοβιτς που τρέλανε τους οπαδούς της Γιουβέντους

Φωτογραφία: Πανό των ultras της Γιουβέντους έξω απ’ το πέταλο της Φιορεντίνα

Τζανλουίτζι Μπουφόν: Η στιγμή που άλλαξε τα πάντα και τον κράτησε όρθιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου