3 Φεβ 2022

Τι κάνει σήμερα ο Αντρέα Πίρλο


Την ώρα που υπάρχει αυτό το πανηγυρικό κλίμα για τις μεταγραφές και οι αναλύσεις για τα πλάνα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και τον Αντρέα Πίρλο.

Ο Maestro πίστευε ότι θα ήταν ακόμη στον πάγκο της Γιουβέντους. Πήρε το κύπελλο, βγήκε στο Champions League, πήρε το Σούπερ Καπ, γενικά για πρώτη χρονιά ως προπονητής το πάλεψε όσο καλύτερα μπορούσε. Και μπορεί να μην κατέκτησε το πρωτάθλημα, αλλά τουλάχιστον περιόρισε τη ζημιά όσο μπορούσε. Η σεζόν δηλαδή, με δεδομένο και το πώς εξελισσόταν, έκλεισε με λιγότερα νεύρα και περισσότερες ευχάριστες ειδήσεις. Αυτά, όμως, δεν ήταν αρκετά για να διατηρήσει ο Πίρλο τη θέση του.

Τι κάνει, λοιπόν, σήμερα ο πρώην προπονητής της Γιούβε; Περιμένει, είναι η απάντηση. Πριν λίγες μέρες, στο 0-0 με τη Μίλαν, ο Αντρέα έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση του μετά από καιρό. Ηταν στα επίσημα του γηπέδου, παρακολούθησε το παιχνίδι και αποχώρησε χωρίς να κάνει κάποια δήλωση. Και περιμένει... Τι ακριβώς; Να δει αν έχει νόημα να επιμείνει για καριέρα ως προπονητής ή αν θα πρέπει να εγκαταλείψει αυτό το πλάνο. Με τις πιθανότητες να μην είναι καλές για τον ίδιο αυτή τη στιγμή...

Ο Πίρλο έφυγε από τη Γιουβέντους τον Μάιο, έχοντας κλείσει θετικά τη σεζόν. Παρ' όλα αυτά, μέσα στο καλοκαίρι δεν βρήκε καμία καλή πρόταση. Είχαν υπάρξει κάποιες φήμες για τη Σασουόλο αλλά δεν προχώρησε το θέμα. Τώρα, πριν λίγους μήνες, υπήρξαν φήμες για την Τζένοα. Ξανά δεν προχώρησε το θέμα. Και δεν προχώρησε, ούτε για τη μία ούτε για την άλλη ομάδα, επειδή ο ίδιος δεν ψηνόταν. Θεωρούσε και θεωρεί ότι δεν άξιζε τον κόπο να μπει σε μια τέτοια περιπέτεια.

Αυτό, αν το δούμε καθαρά το θέμα, είναι μείον του. Δεν μπορεί, δηλαδή, να περιμένει ότι θα τον καλέσουν μόνο ομάδες πρώτης γραμμής. Θα πρέπει να ξεκινήσει από χαμηλά για να φτάσει ψηλά. Είναι αμφίβολο, όμως, αν ο ίδιος επιθυμεί κάτι τέτοιο. Και με δεδομένο ότι κάθε μέρα που περνάει ξεχνιέται όλο και περισσότερο το γεγονός ότι ο Πίρλο είναι προπονητής, ίσως τελικά βάλει σύντομα φρένο σε αυτό το σχέδιο του. Εμείς πάντως, επειδή αγαπήσαμε τον Αντρέα ως ποδοσφαιριστή, ευχόμαστε να του πάνε όλα καλά. Κι αν στο μέλλον αποδείξει ότι είναι καλός και στον πάγκο, μακάρι να ξαναπεράσει από αυτόν της Γιουβέντους!

Διαβάστε ακόμη

Από τα μπετά της οικοδομής, συμβόλαιο με τη Γιουβέντους

Κατάσχεση 10 εκατ. ευρώ σε πατέρα παγκόσμιου πρωταθλητή λόγω της μαφίας

Αντίπαλος του έβρισε τη μάνα, έβαλε τα κλάματα και ένιωσε τι θα πει συμπαράσταση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου