1 Φεβ 2022

Ποιος έφυγε από τη Γιουβέντους και... συνεχίζει να δουλεύει γι αυτήν


Η διοίκηση της Γιουβέντους αποθεώθηκε από όλους για τη μεταγραφική καμπάνια του Ιανουαρίου, αλλά αποθέωση γνωρίζει και ένας πρώην.

Η απόκτηση του Βλάχοβιτς αρκούσε από μόνο του ως γεγονός για να μπει θετικό πρόσημο στις κινήσεις της Γιούβε σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Δεν ήταν η μόνη όμως, αφού υπήρξε και η απόκτηση του Ζακάρια. Επίσης καλή κίνηση. Το κλίμα όμως δεν θα ήταν τόσο ευχάριστο αν δεν υπήρχαν και αποχωρήσεις. Αποχωρήσεις οι οποίες όχι μόνο ελάφρυναν το ρόστερ αλλά και το μισθολόγιο. Κυρίως, όμως, έβαλαν λεφτά στο ταμείο και θα βάλουν κι άλλα προσεχώς. Οπως αναφέραμε και σε άλλο κείμενο, από τους Μπεντανκούρ και Κουλουσέφσκι η Γιουβέντους βρίσκει τα 70 εκατ. ευρώ που έδωσε για τον Βλάχοβιτς, άρα όλα μια χαρά.

Και από μια χαρά γίνονται τέλεια, αν υπολογίσουμε και κάτι άλλο. Πώς βρίσκεται αυτά τα λεφτά η Γιούβε; Από την Τότεναμ. Ποιος είναι στην Τότεναμ; Ο Φάμπιο Παράτιτσι. Χρειάζονταν κάτι άλλο όσοι ζουν για να κράζουν τη Γιουβέντους και να βλέπουν παντού θεωρίες συνωμοσίας; Οχι. Και το απέδειξαν με τον πανικό που έκαναν στα social media.

Στο Twitter ήταν trend και πήγαινε... σφαίρα το hashtag με το όνομα του Παράτιτσι, επειδή Ιταλοί οπαδοί, καταλαβαίνουμε όλοι ποιων ομάδων, ζητούσαν από τις... διεθνείς ελεγκτικές αρχές να ψάξουν τις μεταγραφές των Κουλουσέφσκι και Μπεντανκούρ. Τους ταρακούνησε ή τους πείραξε τόσο πολύ η μεταγραφή Βλάχοβιτς, που έφτασαν στο σημείο να βλέπουν διεθνές κύκλωμα για ξέπλυμα μαύρου χρήματος στο διεθνές ποδόσφαιρο, με έδρες το Λονδίνο και το Τορίνο.

Εμείς δεν θα σταθούμε σε αυτό, κάθε φορά ξεπερνάνε τον εαυτό τους άλλωστε, αλλά στο γεγονός ότι ο Παράτιτσι βοήθησε όντως τη Γιουβέντους. Ακόμη κι αν δεν το έκανε επειδή είχε αυτό στο μυαλό του ως κίνητρο, αλλά το να δείξει ότι εμπιστεύεται τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει. Τον Κουλουσέφσκι, για παράδειγμα, τον αγοράζει για δεύτερη φορά. Τον Ρομέρο, τον οποίο είχε αγοράσει το καλοκαίρι, επίσης. Και δείχνει ξανά εμπιστοσύνη στον Μπεντανκούρ. Αν θελήσει το καλοκαίρι να εμπιστευτεί εκ νέου και τον Ραμπιό, γιατί να του πει όχι η Γιούβε;

Διαβάστε ακόμη

«Δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι ο Τζανιόλο θα μείνει στη Ρόμα» – Θα πάει κι αυτός Γιουβέντους;

Οταν ο Ντελ Πιέρο τελείωσε τον Ιντσάγκι από τη Γιουβέντους για μία πάσα

Τόμας Τρίντσε Κάρλοβιτς: Αρνήθηκε το ποδόσφαιρο της ελίτ και έγινε θρύλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου