10 Φεβ 2022

Πωλητήριο σε ποδοσφαιριστή της θα βάλει η Γιούβε


Η Γιουβέντους έχει ήδη αρχίσει να δουλεύει για τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, υπολογίζοντας σε έσοδα 90 εκατ. ευρώ από μια πώληση.

Η διοίκηση κινήθηκε σωστά τον Ιανουάριο φροντίζοντας να ενισχύσει την ομάδα και είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν αλλαγές στο ρόστερ και το καλοκαίρι. Το ξεσκαρτάρισμα έχει αρχίσει άλλωστε και θα συνεχιστεί, με το κλαμπ να έχει ως στόχο να διαμορφώσει σιγά-σιγά το ρόστερ της ομάδας των επόμενων χρόνων. Ο μέσος όρος ηλικίας, άλλωστε, κατεβαίνει συνεχώς.

Για να γίνουν, όμως, αλλαγές το καλοκαίρι, θα πρέπει να μπουν και λεφτά στο ταμείο. Και επειδή δεν προβλέπεται νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, αυτά τα λεφτά θα πρέπει να μπουν από πωλήσεις παικτών ή από πώληση παίκτη, αν αυτή είναι πολύ ακριβή. Σύμφωνα με τη La Repubblica, λοιπόν, θα γίνει το δεύτερο. Θα υπάρξει μία πώληση αλλά ακριβή και συγκεκριμένα αυτή του Ματάις Ντε Λιχτ, ο οποίος μπορεί να φέρει στο ταμείο 90 εκατ. ευρώ.

Αυτό γράφει η εφημερίδα, συμπληρώνοντας πως η Γιούβε έχει ήδη κάνει τις πρώτες συζητήσεις με μάνατζερ προκειμένου να βρεθεί αντικαταστάτης, ο οποίος θα κοστίσει πολύ λιγότερα. Παίζει επομένως το όνομα του Ρομανιόλι της Μίλαν, για τον οποίο γράψαμε πριν λίγες μέρες, ενώ η La Repubblica αναφέρει και αυτά των Ρούντιγκερ (Τσέλσι), Μπότμαν (Λιλ) και Μπέμερ (Τορίνο).

Διαβάστε ακόμη

Με παίκτη της Μίλαν μίλησε η Γιουβέντους - Ολα ανοιχτά για το καλοκαίρι

Ο οπαδός που βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή και το πλήρωσε με τη ζωή του

Οταν ο Ντελ Πιέρο τελείωσε τον Ιντσάγκι από τη Γιουβέντους για μία πάσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου