18 Φεβ 2022

Το νέο χτύπημα που ετοιμάζει η Γιούβε μετά τον Βλάχοβιτς


Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς ενδέχεται να μην είναι ο μοναδικός παίκτης που θα έχει φύγει από τη Φιορεντίνα για να υπογράψει στη Γιουβέντους μέσα στο 2022.

Ο Σέρβος φορ άφησε τη Φλωρεντία και ανηφόρισε στο Τορίνο τις τελευταίες μέρες του Ιανουαρίου, κάνοντας το άλμα στην καριέρα του. Ενα άλμα που ενδέχεται να κάνει και ένας πρώην συμπαίκτης του, αν πιστέψουμε όσα γράφουν οι Ιταλοί ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Καταλαβαίνει ο καθένας, βέβαια, ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να πει κάποιος με σιγουριά από τώρα τι θα γίνει 4-5 μήνες. Από την άλλη, όμως, δεν μπορεί και να τα βγάζουν από το μυαλό τους. Θα υπάρχει ενδιαφέρον όντως, πιθανώς να έχουν γίνει και κάποιες επαφές.

Ο παίκτης λοιπόν που φέρεται να είναι στη λίστα της Γιούβε, είναι ο Νίκολα Μιλένκοβιτς. Ο 24χρονος Σέρβος αμυντικός ήταν στόχος της Μίλαν τα δύο τελευταία καλοκαίρια αλλά η Φιορεντίνα τον κράτησε, χωρίς όμως να καταφέρει να του επεκτείνει το συμβόλαιο. Αυτό σημαίνει ότι το προσεχές καλοκαίρι μπορεί να τον αποκτήσει οποιαδήποτε ομάδα με 15 εκατ. ευρώ, αφού αυτό είναι το ποσό που προβλέπεται στη ρήτρα αποδέσμευσης.

Ποσό που δεν είναι μεγάλο για έναν αμυντικό που φέρεται να αρέσει στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Για τη Γιουβέντους βέβαια, όπως γράψαμε πριν λίγες μέρες, ακούγεται εδώ και καιρό και ο Αλέσιο Ρομανιόλι που μένει ελεύθερος από τη Μίλαν στο τέλος της σεζόν. Δεν αποκλείεται, όμως, αυτός να τα βρει τελικά με την ομάδα του και να ανανεώσει, ενώ τις τελευταίες μέρες υπάρχουν και δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Λάτσιο, της οποίας ήταν οπαδός όταν ήταν πιτσιρικάς.

Διαβάστε ακόμη

Το τραγικό και μοναχικό τέλος του μάνατζερ που ανέδειξε τον Ντιέγκο Μαραντόνα

«12 παίκτες ήταν στις τουαλέτες και κάπνιζαν» – Υπέγραψε στη Γιουβέντους και έπαθε σοκ

Τι συμβολίζει το σήμα της Αταλάντα και η σχέση με την αρχαία Ελλάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου