18 Φεβ 2022

Για ποιο λόγο να βιαστεί η Γιούβε και θα ανανεώσει με τον Ντανίλο;

Η περίπτωση του Ντανίλο είναι ιδιαίτερη και η Γιουβέντους θα πρέπει να προσέξει και να αποφύγει ένα λάθος που έκανε συχνά τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Βραζιλιάνος έχει αποδείξει ότι μπορεί να βοηθήσει σε διάφορες θέσεις. Είναι δεξί μπακ αλλά με άνεση μπορεί να παίξει στο κέντρο της άμυνας, όπως και σαν χαφ. Το έχει δείξει αυτό άλλωστε, οπότε όλα καλά. Παράλληλα, ο Ντανίλο έχει δείξει ότι είναι πολύ σοβαρός απ' ό,τι πίστευε κάποιος όταν υπέγραφε στη Γιούβε. Μπορεί η πρώτη σεζόν να μην ήταν καλή, αλλά πέρυσι ήταν από τους πιο σταθερούς σε απόδοση και κέρδισε πόντους και στα αποδυτήρια.

Φέτος έμεινε εκτός δράσης για δύο μήνες μετά τον τραυματισμό του, αλλά επέστρεψε στη δράση και στο παιχνίδι με την Αταλάντα ήταν αυτός που έδωσε τον βαθμό στις καθυστερήσεις. Ενα γκολ που μπορεί να αποδειχθεί πολύ σημαντικό στο τέλος της σεζόν. Ολα καλά λοιπόν με τον Βραζιλιάνο, ο οποίος έχει συμβόλαιο ως το 2024. Και αυτό είναι το σημείο στο οποίο θέλουμε να σταθούμε...

Διάφορα δημοσιεύματα στην Ιταλία τα τελευταία 24ωρα υποστηρίζουν ότι η διοίκηση σκέφτεται να τον καλέσει τους επόμενους μήνες για συζητήσεις σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του. Και αναρωτιόμαστε: Γιατί; Λήγει το συμβόλαιο του σύντομα; Οχι. Υπάρχουν ομάδες που πιέζουν για την απόκτηση του; Οχι. Μπορεί να είναι κανείς σίγουρος ότι σε δύο χρόνια από σήμερα ο 30χρονος Ντανίλο θα είναι το ίδιο καλός; Οχι. Εχει δείξει ότι είναι παίκτης που γκρινιάζει και δημιουργεί πρόβλημα στα αποδυτήρια; Οχι.

Για ποιο λόγο επομένως να βιαστεί η διοίκηση και να του επεκτείνει από τώρα το συμβόλαιο; Κι άλλες φορές έγινε κάτι τέτοιο τα προηγούμενα χρόνια και μετά η Γιουβέντους έψαχνε τρόπο να ξεφορτωθεί κάποια συμβόλαια και δεν μπορούσε με τίποτα. Γιατί να ξαναρισκάρουν κάτι τέτοιο; Εκτός κι αν δεν ισχύουν αυτά που γράφουν οι Ιταλοί, αλλά γράφτηκαν πάνω στον ενθουσιασμό μετά το γκολ στο Μπέργκαμο...

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Σαραβάκος: Γιατί δεν έγινε ποτέ η μεταγραφή στη Γιουβέντους

Πόσα λεφτά πήρε ο Τότι στα 24 χρόνια του στη Ρόμα

Οταν ο Ντελ Πιέρο τελείωσε τον Ιντσάγκι από τη Γιουβέντους για μία πάσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου