15 Φεβ 2022

Βίντεο: Ο Ντε Λιχτ δε δίνει την εικόνα ενός... φευγάτου, ενός παίκτη που σκέφτεται τη μεταγραφή


Ενα βίντεο που ανέβασε ο Ματάις Ντε Λιχτ στο Instagram δείχνει και το πώς αισθάνεται στη Γιουβέντους και στην Ιταλία γενικότερα.

Ο Ολλανδός αμυντικός, όπως αναφέραμε και πριν λίγες μέρες, φέρεται να είναι ένας από αυτούς που ενδέχεται να πουληθούν το καλοκαίρι. Γύρω στα 90 εκατ. ευρώ, έγραφαν πριν λίγες μέρες ιταλικές εφημερίδες, ότι μπορεί να μπουν στο ταμείο της Γιούβε. Είναι σίγουρο όμως ότι θα γίνει έτσι; Οχι.

Καταρχάς, η επιθυμία της διοίκησης αλλά και του Αλέγκρι είναι ο παίκτης να παραμείνει. Ξεκάθαρο αυτό. Από εκεί και πέρα, θέμα πώλησης θα τεθεί μόνο αν το ζητήσει ο ίδιος ο παίκτης και κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί προς το παρόν. Και αν κρίνουμε από το πώς περνάει στο Τορίνο ο Ντε Λιχτ, μπορεί και να μην το ζητήσει ούτε στη συνέχεια.

Αυτό είναι ένα «συμπέρασμα» που προκύπτει και από την τελευταία ανάρτηση του στο Instagram. Εκεί, με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ο Ολλανδός αμυντικός ανέβασε ένα βίντεο που τον δείχνει στο αυτοκίνητο με τη σύντροφο του, να ακούν και να τραγουδάνε το «Italiano vero». Το γεγονός ότι έχουν μάθει τους στίχους και το λένε τόσο άνετα δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη, αφού από την πρώτη τους μέρα στο Τορίνο άρχισαν μαθήματα ιταλικών και τα μιλάνε άπταιστα. Και τέλος πάντων, το θέμα μας δεν είναι το πόσο καλά ιταλικά μιλάνε.

Το θέμα είναι ότι με αυτό το βίντεο, όπως γράφουν τώρα οι Ιταλοί κάνοντας την αναδίπλωση τους, ο Ντε Λιχτ δε δίνει την εικόνα ενός... φευγάτου, ενός παίκτη που σκέφτεται τη μεταγραφή. Θα μπορούσε, στο κάτω-κάτω, να ανεβάσει βίντεο με οποιοδήποτε άλλο τραγούδι. Προτίμησε όμως να ανεβάσει με το «Italiano vero», σε μια περίοδο που ξέρει τι έχει γραφτεί για το μέλλον του.

Μόνο θετικά, επομένως, είναι όσα αφήνει να εννοηθούν με αυτή την κίνηση του...

Διαβάστε ακόμη

Η Λάτσιο θέλει παίκτη της Μίλαν που προτάθηκε στη Γιουβέντους και είναι το φαβορί

Κώστας Μανωλάς: Εφυγε επιτυχημένος ή αποτυχημένος από την Ιταλία;

Πολ Πογκμπά: Η μεγάλη χαμένη ευκαιρία της Γιουβέντους



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου