18 Φεβ 2022

Πόσοι από εμάς πιστεύουμε φέτος ότι μπορεί η ομάδα να κατακτήσει το τρόπαιο του Champions League;


Με το Champions League να έχει επιστρέψει με τα πρώτα παιχνίδια για τη φάση των «16», είναι μια καλή ευκαιρία να δούμε τι έχει κερδίσει η Γιουβέντους φέτος.

Η ομάδα του Αλέγκρι ήταν στον ίδιο όμιλο με Τσέλσι, Ζενίτ και Μάλμε και έκανε αυτό που έπρεπε. Οχι μόνο προκρίθηκε δηλαδή αλλά το έκανε και ως 1η. Αυτό, βέβαια, δεν είναι απαραίτητα καλό, όπως είδαμε τις προηγούμενες δύο χρονιές με Λυών και Πορτο, αλλά λέμε τώρα...

Οπως και να έχει, ο Αλέγκρι και οι παίκτες του έχουν κερδίσει προς το παρόν το δικαίωμα να αντιμετωπίσουν έναν πιο βατό αντίπαλο, θεωρητικά πάντα, όπως είναι η Βιγιαρεάλ. Συνολικά το κλαμπ, όμως, έχει κερδίσει ήδη καλά λεφτά και στόχος είναι να αυξηθούν από εδώ και πέρα.

Υπολογίζοντας μπόνους για τους βαθμούς, market pool, τηλεοπτικά δικαιώματα κλπ, η Γιουβέντους έχει ήδη εξασφαλίσει 73 εκατ. ευρώ από τη φετινή διοργάνωση. Περισσότερα από Ιντερ (58), Μίλαν (42) και Αταλάντα (30). Πολύ καλό ποσό δηλαδή και ειδικά σε μια οικονομική περίοδο σαν κι αυτή που διανύουμε.

Από εκεί και πέρα, αν έρθει η πρόκριση επί της Βιγιαρεάλ, θα έρθουν και επιπλέον λεφτά στο ταμείο. Αν, πάντως, υποθέσουμε ότι η Γιούβε -με κάποιο τρόπο- φτάσει ως το τέλος φέτος, αν δηλαδή κατακτήσει το τρόπαιο, το ποσό που θα πάρει συνολικά από τη φετινή διοργάνωση θα φτάσει στα 125 εκατ. ευρώ. Δύο δυνατές μεταγραφές το καλοκαίρι δηλαδή.

Αν και για ξέρουμε τι λέμε, πόσοι από εμάς πιστεύουμε φέτος ότι μπορεί η ομάδα να κατακτήσει το τρόπαιο;

Διαβάστε ακόμη

Βίντεο: Ο Ντε Λιχτ δε δίνει την εικόνα ενός... φευγάτου, ενός παίκτη που σκέφτεται τη μεταγραφή

Νίκος Αναστόπουλος: Η μεταγραφή στην Αβελίνο και τα απίθανα σκηνικά που έζησε με τη μαφία

Η Γιούβε θέλει να κρατήσει τον Μπερναρντέσκι αλλά θα του προτείνει κάτι που ίσως να μην του αρέσει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου