6 Φεβ 2022

Το πρόβλημα της Γιούβε που πρέπει να λυθεί όσο πιο άμεσα γίνεται


Μπορεί η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου να άλλαξε το κλίμα στις τάξεις του κόσμου, δεν θα αλλάξει όμως και την εικόνα στο Allianz Stadium.

Μια βόλτα στα social media αρκούσε για να καταλάβει κανείς ότι όσα έκανε η Γιουβέντους εντός του Ιανουαρίου, άρεσαν σε όλους. Συμπεριλαμβανομένων και των οργανωμένων οπαδών, αφού υπήρχαν πολλά θετικά σχόλια και από αυτούς για τις μεταγραφές και τις αποχωρήσεις. Αυτό το καλό κλίμα, όμως, δεν θα... μεταφερθεί και στο γήπεδο με sold out. Ακόμη κι αν μιλάμε για το 50% της χωρητικότητας, αφού η ιταλική κυβέρνηση δεν επιτρέπει περισσότερο προς το παρόν.

Μέχρι και λίγες ώρες πριν την έναρξη του παιχνιδιού με τη Βερόνα, λοιπόν, δεν υπήρχε sold out. Υπήρχαν ακόμη διαθέσιμα εισιτήρια και αυτό είναι θλιβερό και παράλληλα δείχνει ότι κάτι έχει σπάσει ανάμεσα σε κόσμο - διοίκηση και δύσκολα ξανακολλάει. Η Γιούβε βγάζει προς διάθεση 20.000 εισιτήρια για τα εντός έδρας παιχνίδια της και δεν τα πουλάει όλα, γεγονός που δείχνει από μόνο του ότι υπάρχει πρόβλημα. Σοβαρό πρόβλημα και μένει να δούμε αν, πώς και πότε θα λυθεί.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι δεν έχει ούτε ένα sold out φέτος, με τα περισσότερα εισιτήρια να έχουν κοπεί κόντρα στη Νάπολι (19.301) και τα λιγότερα κόντρα στην Κάλιαρι (11.197).

Διαβάστε ακόμη

Ιταλικό ποδόσφαιρο: Βρέθηκαν στη σωστή ομάδα τη σωστή στιγμή και γέμισαν κούπες

Δέκα Ιταλοί που υπόσχονταν πολλά αλλά απογοήτευσαν

Οι 10 μεγαλύτεροι μπαλαδόροι στο ιταλικό ποδόσφαιρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου