6 Φεβ 2022

Οι 2+1 παίκτες της Γιούβε που είναι στη λίστα προς αποχώρηση


Η Γιουβέντους άρχισε το ξεσκαρτάρισμα τον Ιανουάριο και θα το συνεχίσει το προσεχές καλοκαίρι, με 2+1 παίκτες να είναι στη λίστα προς αποχώρηση.

Ο Μπεντανκούρ στην Τότεναμ, ο Κουλουσέφσκι στην Τότεναμ, ο Ράμσεϊ στη Ρέιντζερς. Η διοίκηση προσπάθησε μέσα στον Ιανουάριο να ελαφρύνει το ρόστερ, να απομακρύνει από την ομάδα παίκτες που δεν υπολογίζονταν πλέον και το κατάφερε. Το πρόβλημα, όμως, δεν ήταν μόνο αυτοί οι τρεις, αφού υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που δεν προσφέρουν ουσιαστικά τίποτα και το μόνο που γίνεται με την παραμονή τους στο Τορίνο είναι να επιβαρύνουν το μισθολόγιο του κλαμπ.

Αυτό φυσικά δεν το καταλαβαίνουμε μόνο εμείς αλλά και αυτοί που αποφασίζουν, γι' αυτό και το προσεχές καλοκαίρι θα έχουμε νέες αποχωρήσεις, με τον ιταλικό Τύπο να αναφέρει ήδη 2+1 ονόματα. Ο πρώτος υποψήφιος για να φύγει λοιπόν είναι ο Αλεξ Σάντρο, ο οποίος από το 2019 κι έπειτα πάει από το κακό στο χειρότερο. Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ είναι σε ελεύθερη πτώση και οι διοικούντες με τον Αλέγκρι αποφάσισαν ότι δεν έχει νόημα να επιμείνουν σε αυτόν. Ηδη, άλλωστε, το γεγονός ότι χάνει πολλές φορές τη θέση του από τον Ντε Σίλιο ή τον Πελεγκρίνι τα λέει όλα.

Ο δεύτερος βασικός υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Αντριέν Ραμπιό. Ο Γάλλος χαφ που παίρνει 7 εκατ. ευρώ ετησίως, όπως και ο Ράμσεϊ, για να μην παίζει ποτέ καλά. Μα ποτέ όμως. Ο πρώην παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν δεν γίνεται να ξέχασε τη μπάλα που ήξερε, μην ξεχνάμε ότι καλείται πάντα στην εθνική Γαλλίας και είναι και βασικός αρκετές φορές, αλλά στο Τορίνο δεν το δείχνει. Αντιθέτως, είναι σαν να μην βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο, όσες φορές είναι στην 11άδα. Δεν υπάρχει επομένως κανένας λόγος να εξακολουθεί να πληρώνεται από τη Γιουβέντους.

Η οποία Γιουβέντους, τέλος, θα πρέπει να αποφασίσει τι θα κάνει με τον Αλβαρο Μοράτα. Αλλοι λένε ότι το καλοκαίρι θα επιστρέψει στην Ατλέτικο Μαδρίτης, άλλοι υποστηρίζουν ότι αν είναι καλός από τώρα και ως το τέλος της σεζόν, μπορεί και να γίνει προσπάθεια για ανανέωση του δανεισμού του ή αγορά του. Προς το παρόν, πάντως, οι πιθανότητες είναι υπέρ της αποχώρησης και του Ισπανού φορ.

Διαβάστε ακόμη

Οταν ο Ντελ Πιέρο τελείωσε τον Ιντσάγκι από τη Γιουβέντους για μία πάσα

Οταν η Γιουβέντους έδιωξε τον Μπάτζιο: Το παρασκήνιο που προηγήθηκε

Τα 8 ονόματα που ακούγονται για τη Γιούβε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου