6 Φεβ 2022

Η Γιουνάιτεντ μπορεί να χτυπήσει τον Ντιμπάλα για να κρατήσει και τον Πογκμπά

Το όνομα του Πολ Πογκμπά παίζει πάντα για τη Γιουβέντους, αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να χρησιμοποιήσει τον Πάουλο Ντιμπάλα για να κρατήσει τον Γάλλο.

Υπήρξαν συμπαίκτες μόνο για ένα χρόνο στη Γιούβε αλλά δέθηκαν. Από τις πρώτες μέρες που ήταν συμπαίκτες έγιναν πολύ καλοί φίλοι και παραμένουν, όπως έχουν πει και οι δύο. Ο Γάλλος και ο Αργεντίνος έχουν τονίσει ότι μιλάνε σχεδόν καθημερινά και ότι θέλουν πολύ να ξαναγίνουν συμπαίκτες κάποια στιγμή. Και κάπως έτσι φτάνουμε στο σημείο που θέλουμε...

Το όνομα του Πογκμπά παίζει εδώ και ένα χρόνο για τη Γιουβέντους και το γεγονός ότι στο τέλος της σεζόν μένει ελεύθερος, αν μη τι άλλο είναι θετικό. Ελεύθερος όμως μένει και ο Ντιμπάλα, εκτός κι αν συμφωνήσει εντός του μήνα, στο νέο ραντεβού που θα γίνει ανάμεσα στη διοίκηση και τον μάνατζερ του, να ανανεώσει.

Κανείς, προφανώς, δεν μπορεί να πει με σιγουριά το αποτέλεσμα αυτού του ραντεβού. Στην Αγγλία πάντως, έγκυρα Μέσα υποστηρίζουν ότι ο Ντιμπάλα ενδιαφέρει τις Τσέλσι, Αρσεναλ, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ παρακολουθούν το θέμα και οι Τότεναμ και Μάντσεστερ Σίτι. Από όλες αυτές τις ομάδες, εμείς επικεντρωνόμαστε στη Γιουνάιτεντ.

Η ομάδα του Μάντσεστερ δυσκολεύεται εδώ και πάρα πολύ καιρό να βρει σημείο επαφής με τον Πογκμπά, από τον οποίο ζήτησε να μη βιαστεί να αποφασίσει για το μέλλον του. Και αναρωτιόμαστε: Είναι απίθανο η Γιουνάιτεντ να προσπαθήσει όντως να αποκτήσει ως ελεύθερο τον Αργεντίνο για να δελεάσει τον Γάλλο να ανανεώσει; Και αντί, τελικά, να γίνουν ξανά συμπαίκτες στη Γιουβέντους, να γίνουν τελικά στην Αγγλία;

Διαβάστε ακόμη

Ο ποδοσφαιριστής που σκότωσε δύο φορές: Η ιστορία του Τόνι Μπακέτι που κανείς δεν ήθελε να πει

Η ιταλική ομαδάρα που έβγαλε 4 παγκόσμιους πρωταθλητές

Σέρχιο Ράμος: Η γυμναστική και η διατροφή που τον μεταμόρφωσαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου