1 Νοε 2022

Περιμένει τη Γιουβέντους ο Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς

Πηγή φωτογραφίας: sergej___21

Ο Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς δεν έχει κάνει ακόμη άνοιγμα προς τη Λάτσιο για την ανανέωση του συμβολαίου του και η αιτία φέρεται να είναι η Γιουβέντους.

Ο Σέρβος χαφ δεσμεύεται μέρους Ρωμαίους ως το καλοκαίρι του 2024, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να ανανεώσει πριν το τέλος της σεζόν, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα κινδυνεύουν να μπουν σε διαδικασία πώλησης και δεν θα είναι διαπραγματευτικά σε τόσο ισχυρή θέση όσο θα ήθελαν. Έτσι, ο Κλαούντιο Λοτίτο έχει ήδη αναφέρει σε δηλώσεις του ότι στόχος είναι η ανανέωση του συμβολαίου, ποντάροντας στην άριστη σχέση που έχει με τον παίκτη.

Παρ' όλα αυτά, από την πλευρά του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς είναι πάρα πολύ προσεκτικοί και δεν υπόσχονται τίποτα. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ο παίκτης δεν έχει μιλήσει για αυτό το θέμα, ενώ και ο μάνατζερ του είπε πως ό,τι συζήτηση είναι να γίνει θα γίνει μετά το Μουντιάλ, κρατώντας κι αυτός πολύ χαμηλούς τόνους σχετικά με το ενδεχόμενο ανανέωσης. Και δεν είναι τυχαίο αυτό σύμφωνα με τους Ιταλούς, αφού εμφανίστηκαν και πάλι δημοσιεύματα για ενδιαφέρον της Γιουβέντους. Εκεί όπου βρίσκονται οι Βλάχοβιτς και Κόστιτς, συμπαίκτες του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς στην εθνική Σερβίας.

Πηγή φωτογραφίας: sergej___21

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου