2 Νοε 2022

Πογκμπά από του... χρόνου - Εκνευρισμένοι μαζί του διοίκηση και Αλέγκρι


Ο Πολ Πογκμπά δεν θα είναι διαθέσιμος τελικά για τη Γιουβέντους πριν τον Ιανουάριο του 2023, με τη διοίκηση και τον προπονητή να είναι εκνευρισμένοι μαζί του.

Ο Γάλλος χαφ επέστρεψε στη Γιούβε πριν λίγους μήνες προκειμένου να γίνει ο ηγέτης της μεσαίας γραμμής. Να είναι αυτός που θα κουμαντάρει τον ρυθμό του παιχνιδιού, αυτός που θα ενώνει την άμυνα με την επίθεση, βοηθώντας ώστε η ομάδα να βγαίνει πιο γρήγορα, πιο άμεσα μπροστά. Και σύμφωνα με όσα έλεγε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι τότε, μετά τις πρώτες προπονήσεις και το πρώτο φιλικό, είχε αντιληφθεί 100% τον ρόλο του, τι ζητούσε από αυτόν ο προπονητής.

Κάπου εκεί όμως όλα στράβωσαν με τον τραυματισμό στο γόνατο και τώρα έγινε γνωστό ότι θα υπάρξει νέα καθυστέρηση στην επιστροφή του, η οποία υπολογίζεται πλέον για τον Ιανουάριο, στην επανέναρξη μετά το Μουντιάλ. Εξέλιξη που δεν αρέσει φυσικά στον ίδιο αλλά δεν αρέσει και στους ανθρώπους της Γιουβέντους που είναι εκνευρισμένοι μαζί του. Αυτό αναφέρει ο γαλλικός Τύπος, τονίζοντας ότι αν ο Πογκμπά έκανε αυτό που του είχε πει το ιατρικό τιμ της ομάδας το καλοκαίρι, θα είχε επιστρέψει στη δράση εδώ και εβδομάδες.

Δεν το έκανε όμως γιατί ήθελε να αποφύγει την εγχείρηση επειδή φοβόταν ότι θα έλειπε από το Μουντιάλ και τελικά όντως θα λείψει. Και με τη Γιούβε δεν έχει εμφανιστεί ακόμη σε επίσημο παιχνίδι...

Πηγή φωτογραφίας: twitter.com/paulpogba



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου