3 Νοε 2022

«Ανοίγει ένας καλός δρόμος για τη Γιουβέντους...»


Η Γιουβέντους ολοκλήρωσε με ήττα από την Παρί Σεν Ζερμέν τις υποχρεώσεις της στο φετινό Champions League, αλλά ο Φάμπιο Καπέλο είναι αισιόδοξος για το άμεσο αλλά και πιο μακρινό μέλλον της.

Ότι οι μπιανκονέρι δεν έχουν φέτος τη δυνατότητα να διεκδικήσουν τη μεγάλη ευρωπαϊκή κούπα το ξέραμε όλοι. Αυτό που δεν ξέραμε αλλά το μάθαμε στην πορεία, δυστυχώς, είναι ότι δεν είχαν τη δυνατότητα ούτε καν να διεκδικήσουν την πρόκριση στους «16». Γιατί όταν τερματίζεις με 3 βαθμούς τον όμιλο, επίδοση που αποτελεί φυσικά αρνητικό ρεκόρ για το κλαμπ, προφανώς δεν έχεις διεκδικήσει καν την πρόκριση. Θεωρητικά, επομένως, δεν υπάρχει κάποιο αισιόδοξο μήνυμα για τη Γιούβε από το φετινό Champions League. Για τον Καπέλο, όμως, υπάρχει και το είπε στο Sky Italia σχολιάζοντας το 1-2 από τους Γάλλους.

«Η Γιουβέντους έκλεισε καλά τον όμιλο, με μια καλή εμφάνιση κόντρα σε μια Παρί Σεν Ζερμέν που ήθελε τη νίκη και έπαιξε για τη νίκη. Οι πιτσιρικάδες της Γιούβε τα πήγαν καλά, όπως τα έχουν πάει καλά και στο πρωτάθλημα κάθε φορά που πήραν ευκαιρίες. Ανοίγει ένας καλός δρόμος για τη Γιουβέντους. Οι μικροί μου άρεσαν πολύ γιατί έπαιξαν με προσωπικότητα, κάθε φορά που παίζουν δείχνουν προσωπικότητα. Δεν είναι ακόμη συνηθισμένοι, φυσικά, να παίζουν με μεγαλύτερη ταχύτητα, με περισσότερη ένταση, αλλά τα πήγαν καλά. Ανοίγει καλός δρόμος για τη Γιούβε», ήταν το σχόλιο του Δον Φάμπιο.

Πηγή φωτογραφίας: twitter.com/juventusfc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου