12 Ιαν 2023

Τι ψάχνει η Γιουβέντους στη Μαδρίτη - Ο Αργεντίνος που κοστίζει 50 εκατ. ευρώ


Στην Ισπανία φαίνεται πως είναι ο βασικός μεταγραφικός στόχος της Γιουβέντους για το κέντρο αλλά η περίπτωση του δεν είναι εύκολη.

Επί μήνες, επί χρόνια βασικά, στα ιταλικά ΜΜΕ γράφεται το όνομα του Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σαβιτς για τους μπιανκονέρι. Σενάρια που υπάρχουν ακόμη και τώρα, ειδικά από τη στιγμή που ο Σέρβος χαφ δεν δείχνει διατεθειμένος να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Λάτσιο, το οποίο λήγει το 2024. Πράγμα που σημαίνει ότι οι Ρωμαίοι θα πρέπει να τον πουλήσουν είτε άμεσα είτε το προσεχές καλοκαίρι.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν κάποια άλλα ΜΜΕ, όμως, δεν είναι ο Μιλίνκοβιτς-Σαβιτς ο βασικός στόχος της Γιουβέντους για το κέντρο αλλά ο Ροντριγο Ντε Πολ, ο διεθνής Αργεντίνος που θέλει να φύγει από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Παίκτης που ξέρει πολύ καλά και την Ιταλία, τη Serie A, αφού πριν πάει στην Ισπανία έπαιζε στην Ουντινέζε.

Σε ό,τι αφορά τον Ντε Πολ, λοιπόν, υπάρχουν θετικά και αρνητικά. Τα θετικά έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι η Ατλέτικο δέχεται να τον παραχωρήσει. Το αρνητικό είναι ότι ζητάει ένα ποσό που φτάνει στα 50 εκατ. ευρώ. Είτε άμεσα, είτε με δανεισμό και ρήτρα υποχρεωτικής αγοράς.

Όπως και να έχει, το προσεχές διάστημα θα φανεί αν μπορεί ή όχι να προχωρήσει το συγκεκριμένο θέμα.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου