11 Ιαν 2023

«Θα είναι σαν τέσσερις μεταγραφές και μιλάμε για τέσσερις σούπερ μεταγραφές»


Η Γιουβέντους είναι κοντά στο να κάνει τέσσερις... σούπερ μεταγραφές, γράφει ο ιταλικός Τύπος.

Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος έχει αρχίσει αλλά τα πράγματα είναι ήρεμα μέχρι στιγμής στην Ιταλία. Βασικά είναι ήρεμα σε όλη την Ευρώπη, αφού δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάποια μεταγραφή που να θεωρείται βόμβα. Παρ' όλα αυτά, τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η Γιούβε θα ολοκληρώσει... τέσσερις τέτοιες. Και λένε και τα ονόματα.

Πρόκειται για τους... Πολ Πογκμπά, Φεντερίκο Κιέζα, Άνχελ Ντι Μαρία και Ντούσαν Βλάχοβιτς. Τέσσερις παίκτες που ποτέ από την αρχή της σεζόν δεν ήταν στο 100%. Ο Κιέζα τώρα προσπαθεί να βρει ρυθμό έπειτα από απουσία 10 μηνών, ο Πογκμπά δεν έχει παίξει καθόλου, ο Ντι Μαρία έχει συχνά μυϊκά και δεν έχει βρει ρυθμό, ο Βλάχοβιτς ξεκίνησε καλά τη σεζόν αλλά μετά παρουσιάστηκε πρόβλημα στους προσαγωγούς και είναι εκτός δράσης εδώ και μήνες. Σε ό,τι αφορά τη Γιούβε πάντα, αφού στο Μουντιάλ πήγε, αν και έπαιξε ελάχιστα και εκεί λόγω του προβλήματος.

Τώρα όμως, λένε τα ρεπορτάζ από Ιταλία, ετοιμάζονται και οι τέσσερις για να πιάσουν το 100% και να τεθούν άπαντες στη διάθεσή του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. «Θα είναι σαν τέσσερις μεταγραφές και μιλάμε για τέσσερις σούπερ μεταγραφές», είπαν χαρακτηριστικά στο Sky Italia.

Τέσσερις «μεταγραφές» που έλειψαν πολύ από την ομάδα, αφού αν ήταν οι διαθέσιμοι από την αρχή της σεζόν και σταθερά, η βαθμολογία μπορεί να ήταν διαφορετική τώρα...

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου