13 Ιαν 2023

Το παιχνίδι που δε θα ξεχάσει ποτέ ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Γιουβέντους


Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε, μετά από πολύ καιρό, για τη Γιουβέντους και για έναν τίτλο που κατέκτησε και δεν θα ξεχάσει ποτέ.

Ο Πορτογάλος αποχώρησε από τους μπιανκονέρι τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου του 2021, τρία χρόνια μετά τη μεταγραφή του. Και ο τρόπος με τον οποίο το έκανε δεν άρεσε σε κανέναν, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν από εκεί και πέρα αναφορές της μιας πλευράς για την άλλη. Μέχρι που ήρθε τώρα η μεταγραφή του Ρονάλντο στην Αλ Νασρί από τη Σαουδική Αραβία. Μια μεταγραφή που προκάλεσε έκπληξη σε όλους, όπως έκπληξη είναι και το γεγονός ότι ο CR7 μίλησε τώρα για τη Γιούβε.

Συγκεκριμένα, ο Ρονάλντο μίλησε στο κανάλι του Livescore στο YouTube και στην εκπομπή με θέμα «Αξέχαστα παιχνίδια», με τον Κριστιάνο να αναφέρεται στο ιταλικό Σούπερ Καπ το 2018, όταν η Γιούβε νίκησε με 1-0 τη Μίλαν με ένα δικό του γκολ.

«Σκόραρα κόντρα στον Ντοναρούμα με κεφαλιά. Όταν κατακτάς έναν τίτλο είναι πάντα ξεχωριστό γιατί όλη τη σεζόν δουλεύεις για αυτό. Είναι πάντα κάτι ξεχωριστό, κάτι ιδιαίτερο όταν κατακτάς τον πρώτο τίτλο με τη νέα σου ομάδα. Αυτή είναι μια υπέροχη ανάμνηση από τη Γιούβε», είπε αρχικά ο Πορτογάλος και πρόσθεσε: «Η Γιουβέντους ήταν για μένα ένα ξεχωριστό ταξίδι, μια ξεχωριστή εμπειρία. Υπέγραψα στα 33 μου χρόνια, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο έπειτα από εννιά χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης».

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου