10 Ιαν 2023

Η εξέλιξη με τον Αλεξ Σάντρο που αναστάτωσε διοίκηση αλλά και οπαδούς


Τα όσα αναφέρει ιταλικό μέσο για το συμβόλαιο ενός παίκτη της Γιουβέντους προκάλεσε... τρόμο στις τάξεις των οπαδών.

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου έχει αρχίσει, με τους μπιανκονέρι να είναι απολύτως ήρεμοι μέχρι στιγμής. Κάτι που είναι αρκετά πιθανό να μην αλλάξει στη συνέχεια, είναι αρκετά πιθανό να μη γίνει κάποια μεταγραφή τώρα. Είναι πιθανό όμως να προκύψει και μια ανανέωση συμβολαίου που δεν θέλει κανείς. Ούτε ο κόσμος, ούτε η διοίκηση.

Για να μπούμε στο θέμα, σύμφωνα με τη Gazzetta dello Sport είναι πιθανό να υπάρξει αυτόματη ανανέωση συμβολαίου του Αλεξ Σάντρο, ο οποίος, αν όλα πάνε φυσιολογικά, θα αποχωρήσει το καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιο του. Αυτό τουλάχιστον υπολογίζουν και στη διοίκηση αλλά τελικά μπορεί να μην είναι έτσι. Και ο λόγος είναι, σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ένας όρος που υπάρχει στο συμβόλαιο του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ και προβλέπει αυτόματη ανανέωση για ακόμη ένα χρόνο αν κάνει έναν συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών.

Αν όντως ισχύει αυτό, τότε υπάρχει όντως ο... κίνδυνος η Γιουβέντους να μην μπορέσει να ξεφορτωθεί (ή τουλάχιστον όχι εύκολα) τον Αλεξ Σάντρο...

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου