18 Ιαν 2023

Γιούβε και Ραμπιό θέλουν να συνεχίσουν μαζί, υπάρχει όμως ένα αλλά...


Στο Τορίνο είναι τις τελευταίες μέρες η μητέρα και μάνατζερ του Αντριέν Ραμπιό, η οποία είχε και συνάντηση με τη διοίκηση της Γιουβέντους.

Ο Γάλλος χαφ είναι ένας από τους καλύτερους σε απόδοση παίκτες των μπιανκονέρι και είναι γνωστό πλέον ότι επιθυμία της διοίκησης είναι να του ανανεώσει το συμβόλαιο που λήγει στο τέλος της σεζόν. Αυτό θέλει ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και το ταξίδι της μητέρας του, Βερονίκ, στο Τορίνο ήταν μια καλή ευκαιρία για να γίνει μια συζήτηση με τη Γιούβε. Και έγινε αυτή η συζήτηση, στην οποία η πλευρά του Γάλλου χαφ έκανε σαφή δύο πράγματα...

Πρώτον, δεν έχει καμία πρόθεση να αποχωρήσει τον Ιανουάριο παρά το ενδιαφέρον που υπάρχει από Αγγλία. Αυτό, βασικά, είναι θετικό για τη Γιούβε αφού δε θα τεθεί θέμα αποχώρησης άμεσα ενός σημαντικού, όπως έχουν έρθει τα πράγματα, παίκτη.

Δεύτερον, είναι θετικός στο να ανανεώσει το συμβόλαιο αλλά με ετήσιες απολαβές στα 10 εκατ. ευρώ,  αφού αυτές είναι οι προτάσεις που έχει από Αγγλία. Αν η Γιούβε ισοφαρίσει το ποσό, ο Ραμπιό θα της δώσει προτεραιότητα και θα υπογράψει. Το θέμα, όμως, είναι ότι στο Τορίνο δεν θέλουν να δώσουν αυτά τα λεφτά.

Όπως και να έχει, οι δύο πλευρές έχουν τέσσερις μήνες μπροστά τους για να συζητήσουν ξανά και να δουν αν υπάρχει ή όχι πιθανότητα να συμφωνήσουν και να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου