19 Ιαν 2023

Έτοιμος για την επιστροφή στην Ιταλία ο Κόντε - Ζεστό το σενάριο για τη Γιούβε


Για πρώτη φορά ο Αντόνιο Κόντε έκανε δηλώσεις που δείχνουν ότι ετοιμάζεται να φύγει από την Τότεναμ, με τις φήμες για επιστροφή στη Γιουβέντους να παραμένουν.

Το γεγονός ότι το όνομα του Ιταλού προπονητή συνδέεται με τους μπιανκονέρι, δεν είναι κάτι νέο. Οι φήμες, ως γνωστόν, υπάρχουν εδώ και μήνες. Είναι νέο, όμως, το γεγονός ότι ο ίδιος σκέφτεται πάρα πολύ σοβαρά πλέον να φύγει από την Τότεναμ, με την οποία δεν έχει ανανεώσει ακόμη το συμβόλαιο του. Και αν κρίνουμε από τις δηλώσεις που έκανε τώρα, είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα το ανανεώσει τελικά αυτό το συμβόλαιο. Και είναι εξαιρετικά αμφίβολο επειδή ο Κόντε είπε ευθέως, πλέον, ότι δεν μπορεί να είναι άλλο χωριστά από την οικογένεια του, η οποία μένει στο Τορίνο.

«Μερικές φορές δίνουμε μεγάλη σημασία στη δουλειά και αφήνουμε στην άκρη την οικογένειά μας, την ανάγκη μας να είμαστε μαζί με τους δικούς μας ανθρώπους. Και μετά συμβαίνουν γεγονότα όπως αυτά με τον Βιάλι, τον Βεντρόνε και τον Μιχαΐλοβιτς και αρχίζεις να σκέφτεσαι διαφορετικά», είπε αρχικά ο Κόντε και συνέχισε.

«Μέσα σε τρεις μήνες έχασα τρεις φίλους μου. Όλο αυτό σε κάνει να βλέπεις αλλιώς τα πράγματα... Δεν είναι εύκολο να είμαι μακριά από την οικογένεια μου, δεν είναι καθόλου εύκολο. Βλέπεις αυτό που έγινε με τον Τζανλούκα, τον Τζαν Πιέτρο και τον Σινισα και σκέφτεσαι ότι θες να περάσεις περισσότερο χρόνο με την οικογένειά σου. Δεν είναι η δουλειά το παν στη ζωή».

Δηλώσεις που ανοίγουν, ξεκάθαρα πλέον, το δρόμο για να επιστρέψει στην Ιταλία ο Κόντε και μένει να φανεί αν αυτό σημαίνει ότι θα επιστρέψει και στη Γιουβέντους ή αν θα σοκάρει τους πάντες αποφασίζοντας να μείνει εκτός πάγκων.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου