21 Ιαν 2023

Ακόμη και ορκισμένοι εχθροί της Γιούβε απορούν με το σκεπτικό της τιμωρίας


Η Γιουβέντους τιμωρήθηκε με -15 με μια πρωτοφανή απόφαση, η οποία προκαλεί απορίες ακομη και στον διευθυντή Μέσου που επί δεκαετίες είναι εναντίον της.

Γίνεται δύο ομάδες να δικαστούν με την ίδια ακριβώς κατηγορία και η μία να κριθεί ένοχη και η άλλη αθώα; Στην Ιταλία του 2023 γίνεται αν η μία από αυτές τις ομάδες είναι η Γιούβε. Αυτό μάθαμε μετά την απόφαση για αφαίρεση 15 βαθμών για την υπόθεση plusvalenza, η οποία εν τω μεταξύ είναι επιτρέπεται από τον νόμο. Μαγεία. Η πραγματική μαγεία, όμως, είναι το γεγονός ότι η Γιουβέντους τιμωρείται και όλες οι άλλες εμπλεκόμενες ομάδες όχι. Γεγονός που προκαλεί διάφορα συναισθήματα.

Οργή στους οπαδούς της Γιούβε και απορίες ακόμη και σε ανθρώπους που τη μισούν και την κατηγορούν μονίμως για τα πάντα. Όπως, για παράδειγμα, ο Ιβάν Τζατζαρόνι, ο διευθυντής της Corriere dello Sport, ο οποίος ακούει το όνομα των μπιανκονέρι και φωνάζει αμέσως «σκάνδαλο, σκάνδαλο». Κι όμως, ακόμη κι αυτός έμεινε άφωνος με την απόφαση που πάρθηκε και το έγραψε στο άρθρο του.

«Είναι μια απόφαση που ειλικρινά δυσκολεύεται να κατανοήσει ο οποιοσδήποτε. Πώς γίνεται να τιμωρείται μόνο μια ομάδα όταν για μια μεταγραφή πρέπει να συμφωνήσουν δύο; Ειλικρινά σηκώνω τα χέρια ψηλά. Είναι μια απόφαση που δεν μπορώ να καταλάβω, κανείς δεν μπορεί να καταλάβει, είτε συμπαθεί τη Γιούβε είτε όχι», είπε μεταξύ άλλων και ο καθένας μπορεί να καταλάβει για τι επιπέδου φάρσα μιλάμε...

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου