26 Ιαν 2023

Ο Γκασπερίνι είναι το τρίτο όνομα που ακούγεται για αντικαταστάτης του Αλέγκρι


Ενα νέο όνομα προστίθεται στη λίστα με τους υποψήφιους για να αναλάβουν τη θέση του προπονητή της Γιουβέντους από το προσεχές καλοκαίρι.

Το δεδομένο, αυτή τη στιγμή, είναι ένα: Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεσμεύεται με συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, άρα θεωρητικά δεν υπάρχει θέμα προπονητή. Στην πράξη, όμως, μπορεί να αποδειχθεί το αντίθετο. Εδώ και πολύ καιρό άλλωστε, εδώ και μήνες, υπάρχουν σενάρια για αλλαγή στην τεχνική ηγεσία το προσεχές καλοκαίρι και είναι γνωστά και τα δύο ονόματα που έχουν αναφερθεί περισσότερες φορές από τα ιταλικά ΜΜΕ: Αντόνιο Κόντε και Ζινεντίν Ζιντάν.

Σε αυτά τα δύο ονόματα λοιπόν, η La Repubblica προσθέτει τώρα ένα τρίτο και συγκεκριμένα αυτό του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι. Με τη Γιούβε να έχει αποφασίσει να στηρίξει τους πιτσιρικάδες που βγάζει η ίδια από τα τμήματα υποδομής και την ομάδα NextGen, ο προπονητής της Αταλάντα θεωρείται από κάποιους ως ο ιδανικός για να δουλέψει με τους πιτσιρικάδες και να τους βελτιώσει ατομικά, άρα κατ' επέκταση και ομαδικά.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ της La Repubblica, μάλιστα, ο Γκασπερίνι έχει πιο πολλές πιθανότητες από τον Ζιντάν. Αυτό που δεν λέει η εφημερίδα είναι ποιος εκ των Κόντε ή Γκασπερίνι έχει περισσότερες πιθανότητες για αντικαταστάτης του Αλέγκρι, αν η διοίκηση αποφασίζει το προσεχές καλοκαίρι να λύσει, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, τη συνεργασία μαζί του.

Πηγή φωτογραφίας: twitter.com/atalanta_bc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου