27 Ιαν 2023

Έκατσε μόνο ένα χρόνο στη Γιουβέντους αλλά η ομάδα του έσωσε τη ζωή


Ηρθε στη Γιουβέντους, έκατσε μόνο ένα χρόνο αλλά το κλαμπ τού έσωσε τη ζωή και αυτό, όπως είπε, είναι κάτι που δεν θα ξεχάσει ποτέ.

Την τελευταία εβδομάδα η επικαιρότητα γύρω από τη Γιούβε δεν είναι ευχάριστη. Τιμωρία, άρθρα για νέες τιμωρίες, σενάρια για το μέλλον, φόβοι για τα χειρότερα, γενικά είναι μια κατάσταση που δεν τη λες ευχάριστη. Και το κακό είναι ότι αυτή η κατάσταση, αυτό το κλίμα θα διατηρηθεί μέχρι και το τέλος της σεζόν. Ενδεχομένως και μετά το τέλος της...

Μέσα σε αυτό το κλίμα λοιπόν, κλίμα στο οποίο έχουν λόγο στα ιταλικά ΜΜΕ μόνο όσοι κατηγορούν τη Γιούβε για τα πάντα και όχι όσοι μπορεί να την υπερασπιστούν, τακτική φυσικά που έχει ως συνέπεια να αυξάνεται το μίσος όλων για αυτή και έτσι να στέλνονται και τα απαραίτητα μηνύματα στα αθλητικά δικαστήρια ώστε να αποδώσουν «δικαιοσύνη», εμφανίστηκε και ένα θέμα που είχε κάτι ευχάριστο. Κι ας ήταν... δυσάρεστο.

Ο λόγος για τις δηλώσεις του Εμρέ Τσαν, ο οποίος ήρθε ως ελεύθερος στους μπιανκονέρι και τελικά έμεινε μόνο ένα χρόνο αφού πουλήθηκε στη Ντόρτμουντ. Θα μπορούσε να στραβώσει ο Γερμανός για όλο αυτό, αλλά τελικά όταν σκέφτεται τη Γιουβέντους, νιώθει ευγνωμοσύνη. Και το γιατί το εξήγησε ο ίδιος...

«Είχα καρκίνο του θυρεοειδούς και έπρεπε να κάνω άμεσα επέμβαση. Αυτό άλλαξε πάρα πολλά στη ζωή μου. Μπορεί να έχεις πολλά λεφτά, να έχεις τα πάντα, αλλά η υγεία είναι το πιο σημαντικό όλων. Είμαι και πάντα θα είμαι ευγνώμων στους γιατρούς της Γιουβέντους, ένα δίμηνο μετά τις εξετάσεις με πήραν αμέσως τηλέφωνο. Δεν ήξερα τι συνέβαινε, δεν καταλάβαινα τίποτα. Η μεταγραφή μου στη Γιούβε άξιζε για αυτό και μόνο», είπε ο Γερμανός χαφ, στον οποίο να ευχηθούμε υγεία πάντα. 

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου