25 Ιαν 2023

Τα αποδυτήρια της Γιούβε δεν πρόκειται να λυγίσουν όσες τιμωρίες κι αν ανακοινώσουν: «Ολο και πιο ενωμένοι»


Το πώς θα ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν για τη Γιουβέντους σε ό,τι αφορά τη βαθμολογία δεν το ξέρει κανείς, σίγουρα πάντως όλα αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες δεν χαλάνε το κλίμα στα αποδυτήρια. Αντιθέτως, αυτό βελτιώνεται συνεχώς.

Οι μπιανκονέρι έχουν φάει -15 χωρίς να έχουν παραβεί κανένα νόμο διότι πολύ απλά δεν υπάρχει τέτοιος για την plusvalenza και δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει το ενδεχόμενο να τιμωρηθούν στη συνέχεια και για κάποιον άλλο λόγο. Ή ακόμη κι αν δεν υπάρχει λόγος, όλα ανοιχτά είναι πλέον, βλέπουμε άλλωστε τι γίνεται την τελευταία εβδομάδα.

Ολα αυτά φυσικά χαλάνε την ψυχολογία των οπαδών και κατά πάσα πιθανότητα αυτό συμβαίνει και με την ομάδα. Αντί να είναι στη 2η θέση αυτή τη στιγμή είναι στη 10η... Δεν χαλάει με τίποτα, όμως, το κλίμα στα αποδυτήρια. Εκεί το κλίμα δεν είναι κλίμα διάλυσης αλλά κλίμα οικογένειας και η απόδειξη, ακόμη μία, ήρθε από τη φωτογραφία που ανέβασε στα social media ο Ματία Περίν.


«Ολο και πιο ενωμένοι» έγραψε ο Ιταλός τερματοφύλακας ανεβάζοντας φωτογραφία που δείχνει τους παίκτες της Γιουβέντους να έχουν συγκεντρωθεί για να δειπνήσουν όλοι μαζί σε κάποιο εστιατόριο της πόλης και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Είναι κάτι που έχουν καθιερώσει οι παίκτες του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι τις τελευταίες εβδομάδες και ειδικά την τελευταία, μετά την ανακοίνωση του -15, οι κοινές έξοδοι ή συγκεντρώσεις έχουν αυξηθεί.

Τα αποδυτήρια της Γιούβε δεν πρόκειται να λυγίσουν όσες τιμωρίες κι αν ανακοινώσουν και γι' αυτό δεν θα λυγίσει και η ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου