3 Ιαν 2023

Κοιμούνται και ξυπνούν με τον εφιάλτη της Γιούβε!


Η Serie A ξαναρχίζει και στις συνεντεύξεις Τύπου των προπονητών δύο ομάδων οι δημοσιογράφοι ασχολούνταν με τη Γιουβέντους και το αν θα τιμωρηθεί.

Έπειτα από διακοπή μεγαλύτερη των 50 ημερών, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά σε αυτό το σημείο της σεζόν, το ιταλικό πρωτάθλημα παίρνει εκ νέου μπροστά. Και ξαναρχίζει με ένα μεγάλο παιχνίδι, αφού η Ίντερ θα υποδεχθεί τη Νάπολι. Παιχνίδι που ενδιαφέρει κι άλλες ομάδες που θέλουν να μειώσουν τη διαφορά από την κορυφή. Θα περίμενε επομένως κανείς ότι οι δημοσιογράφοι που ήταν στις συνεντεύξεις Τύπου των Σιμόνε Ιντζάγκι και Λουτσιάνο Σπαλετι, δηλαδή οι δημοσιογράφοι που κάνουν το ρεπορτάζ των Ίντερ και Νάπολι, θα εστίαζαν σε αυτές τις δύο ομάδες. Στην αναμέτρηση τους. Έλα όμως που δεν έγινε έτσι...

Τόσο στο Μιλάνο όσο και στη Νάπολη έγιναν ερωτήσεις για τη Γιουβέντους και για το αν θα πρέπει να τιμωρηθεί. Αν θα πρέπει δηλαδή να υπάρξει αφαίρεση βαθμών. Κάτι που θεωρητικά θα πρέπει να το αποφασίσουν τα δικαστήρια, αλλά στην Ιταλία, όπως είδαμε και στο παρελθόν, οι δικαστές είναι τα ΜΜΕ και φυσικά οι οπαδοί όλων των άλλων ομάδων πλην της Γιούβε. Κάτι που φάνηκε και από τις ερωτήσεις σε Ιντζάγκι και Σπαλετι.

Δεν χρειάζεται λοιπόν να είναι διάνοια κάποιος για να καταλάβει τι κλίμα θα επικρατεί από εδώ και πέρα για τη Γιουβέντους σε κάθε συνέντευξη Τύπου, σε κάθε γήπεδο, κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Και δεν πρόκειται να ησυχάσουν αν δεν υπάρξει τιμωρία. Ας ελπίσουμε ότι η Γιούβε δεν θα επιτρέψει, με τον τρόπο που θα υπερασπιστεί τον εαυτό της, κάτι τέτοιο.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου