10 Φεβ 2023

Δύο παίκτες που συνδέονται με τη Γιούβε: Τα δεδομένα για Πούλισικ και Καντέ


Δύο παίκτες της Τσέλσι συνδέθηκαν με τη Γιουβέντους το προηγούμενο διάστημα αλλά η μία περίπτωση δε γίνεται να προχωρήσει ενώ για την άλλη όλα είναι ανοιχτά.

Τα δημοσιεύματα στην Αγγλία τους προηγούμενους μήνες ήθελαν τους μπιανκονέρι να εξετάζουν την περίπτωση του Κριστιάν Πούλισικ, ενώ τις τελευταίες εβδομάδες υπήρξαν ρεπορτάζ και για τον Ενγκολό Καντέ. Ο πρώτος έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2024 ενώ ο δεύτερος μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι, στο τέλος της σεζόν δηλαδή.

Παρ' όλα αυτά, θεωρητικά πάντα, είναι πιο εύκολη η περίπτωση του Πούλισικ κι ας έχει συμβόλαιο. Ο λόγος; Το γεγονός ότι ο Κάντε θέλει τουλάχιστον 15 εκατ. ευρώ από οποίες ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. Και με δεδομένο ότι η Γιούβε δεν έχει καμία διάθεση να δώσει τέτοιο συμβόλαιο, η συγκεκριμένη περίπτωση μάλλον δεν την ενδιαφέρει.

Πιο πιθανό, επομένως, να ασχοληθεί με τον Πούλισικ, ο οποίος στο τέλος της σεζόν, όπως γράφουν ξανά οι Άγγλοι, θα είναι προς πώληση. Δεν γράφουν, όμως, πόσα λεφτά θα ζητήσει η Τσέλσι, η οποία έχει ξοδέψει κάτι... δισ. ευρώ για μεταγραφές και τώρα σκοπεύει να πουλήσει ακριβά τους παίκτες που δεν θέλει να κρατήσει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου