11 Φεβ 2023

Όλα τα φώτα πάνω στο Ντελ Πιέρο: Οι συζητήσεις για να πάρει πόστο ο Αλεξ


Σε μια από τις τηλεφωνικές συνομιλίες που έχει η εισαγγελία, οι Αντρέα Ανιέλι και Τζον Ελκαν συζητάνε για την επιστροφή του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο στη Γιουβέντους!

Η Corriere della Sera επιστρέφει σήμερα στο θέμα των συνομιλιών, τις οποίες φυσικά παίρνει... έτοιμες από τον εισαγγελέα του Τορίνο, παρά το γεγονός ότι κάτι τέτοιο απαγορεύεται από τον νόμο. Ποιον νόμο, ως, να σκεφτεί ο εισαγγελέας και ειδικά τώρα που είναι και σε δύσκολη θέση επικοινωνιακά λόγω των βίντεο του από το 2019 όταν έλεγε με καμάρι ότι μισεί τη Γιούβε και είναι αντι-Γιουβεντίνος;

Παρακάμπτει, επομένως, τον νόμο και μοιράζει συνομιλίες στις εφημερίδες, ακόμη κι αν αυτές δεν έχουν τίποτα επιβαρυντικό για τη Γιουβέντους. Όπως αυτές που δημοσίευσε τώρα η Corriere della Sera και στις οποίες ο Ανιέλι φέρεται να λέει ότι «κάθε χρόνο τις τελευταίες τρεις μέρες της μεταγραφικής περιόδου κάνουμε τη μια μαλ... μετά την άλλη, πετάνε λεφτά για να αποκτήσουν όποιον να 'ναι». Υπάρχει κάτι ποινικά κολάσιμο σε αυτό; Όχι. Ο Τύπος, όμως, το παρουσιάζει σαν κάτι φοβερό και τρομερό φτιάχνοντας κλίμα. Όπως και να έχει, το θέμα μας είναι μια άλλη συνομιλία, η οποία είναι ανάμεσα στον Ανιέλι και τον Ελκαν.

Είναι μια συνομιλία τους, λέει η Corriere della Sera, από τον περασμένο Σεπτέμβριο και σε αυτή οι δυο τους συζητάνε για το πώς θα γίνει να προσεγγίσουν ξανά τον Ντελ Πιέρο προκειμένου αυτός να πάρει πόστο, σημαντικό, στη Γιουβέντους. Η εφημερίδα δεν δημοσιεύει αυτούσιο τον διάλογο αλλά γράφει αυτό που προαναφέραμε. Ότι η συζήτηση ήταν για τον Ντελ Πιέρο και ότι πρόθεση των Ανιέλι και Ελκαν ήταν ο ιστορικός αρχηγός της Γιούβε να επιστρέψει ως μέλος της διοίκησης.

Μενει να φανεί πλέον, το προσεχές καλοκαίρι, αν παραμένει αυτό το πλάνο και αν όντως ο Ντελ Πιέρο θα επιστρέψει στη Γιούβε.

Πηγή φωτογραφίας: twitter.com/delpieroale

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου