26 Μαρ 2023

Ο Τζανιόλο δεν απέχει τόσο μακριά από τη Γιουβέντους


Ο Νικολό Τζανιόλο το ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να... ριζώσει στην Τουρκία και η Gazzetta dello Sport τον «στέλνει» στη Γιουβέντους.

Ο Ιταλός άσος αποχώρησε από τη Ρόμα κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου υπογράφοντας 5ετές συμβόλαιο με τη Γαλατασαράι, οι οπαδοί της οποίας τον έχουν ήδη λατρέψει. Αυτό όμως δεν είναι αρκετό για να κάνει τον Τζανιόλο να χάσει τον προσανατολισμό του και αυτό που θέλει ο διεθνής άσος είναι να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο σύντομα στην Ιταλία.

Αυτό γράφει και η Gazzetta dello Sport, η οποία τονίζει το εξής: Μπορεί ο 23χρονος επιθετικός μέσος να τα είχε βρει με τη Μίλαν τον Ιανουάριο, αλλά ο μεγάλος του στόχος είναι η Γιουβέντους, της οποίας ήταν οπαδός από μικρό παιδί. Οι δύο πλευρές μάλιστα, πάντα σύμφωνα με τη Gazzetta dello Sport, δεν έχουν σταματήσει τις επαφές και θεωρείται πολύ πιθανό να γίνει κίνηση ακόμη και το προσεχές καλοκαίρι.

Όσο για τα οικονομικά δεδομένα, στο συμβόλαιο του Τζανιόλο υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης για 35 εκατ. ευρώ αλλά η Γαλατά μπορεί να πει «ναι» και με λιγότερα και ειδικά αν πιέσει ο παίκτης.

Πηγή φωτογραφίας: instagram.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου