21 Απρ 2023

Διπλό κέρδος της Γιούβε: Η στάση τριών ποδοσφαιριστών της στην περιπέτεια του -15


Η Γιουβέντους πήρε πίσω τους 15 βαθμούς που είχαν αφαιρεθεί τον Ιανουάριο, σε μια ιστορία από την οποία μπορεί να αισθάνεται ότι έχει «κερδίσει» παίκτες.

Το αν αυτοί οι 15 βαθμοί θα παραμείνουν οριστικά εκεί που πρέπει ή θα έχουμε κι άλλη παρωδία τις επόμενες εβδομάδες, δεν το ξέρουμε. Στην ιταλική αθλητική δικαιοσύνη, άλλωστε, δεν χρειάζεται να έχεις κάνει κάτι παράνομο για να τιμωρηθείς. Ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα, με λίγα λόγια...

Αυτή η ιστορία, όμως, κρύβει και κάτι θετικό για τους μπιανκονέρι και άπορα στο δέσιμο των παικτών με την ομάδα. Ο Ανχελ Ντι Μαρία από τις 20 Ιανουαρίου κι έπειτα ποστάρει... σαν οπαδός στα social media έχοντας καταλάβει το γίνεται. Και πέραν αυτού, όπως είχε γραφτεί πριν ένα μήνα, είναι θετικός στο να παραμείνει και την επόμενη σεζόν. Και ήταν θετικός πριν επιστρέψουν οι 15 βαθμοί.

Ο Κιέζα, για να πάμε και σε έναν Ιταλό, είπε στη διοίκηση ότι «ακόμη κι αν μείνουμε εκτός Ευρώπης εγώ θα μείνω». Ο Λοκατέλι επίσης. Όλοι, άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο, δέθηκαν περισσότερο με τη Γιούβε αυτούς τους τρεις μήνες.

Από 'κει και πέρα, αυτό θα πρέπει να το αποδείξουν και με πράξεις όταν έρθει η ώρα. Θεωρητικά όμως, όλοι είναι λίγο πιο Γιουβεντίνοι πλέον ζώντας από πρώτο χέρι αυτό που οι οπαδοί φωνάζουμε εδώ και χρόνια: Contro tutto e tutti!

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου