21 Απρ 2023

Το μεγάλο στοίχημα του Ζιντάν με τη Γιουβέντους: Δέχεται να αναλάβει την ομάδα ακόμη κι αν μείνει εκτός Ευρώπης


Με το θέμα του προπονητή της Γιουβέντους τη νέα σεζόν ασχολείται γαλλικό Μέσο, το οποίο θεωρείται έγκυρο.

Οι μπιανκονέρι αυτή τη στιγμή δεν ξέρουν σε ποια ευρωπαϊκή διοργάνωση θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν. Ή αν θα αγωνίζονται, γιατί η UEFA περιμένει τις οριστικές αποφάσεις της παρανοϊκής ιταλικής αθλητικής δικαιοσύνης. Όλα είναι ανοιχτά επομένως, άρα κάνεις δεν μπορεί να ξέρει και με ποιες συνθήκες θα αρχίσει η νέα σεζόν.

Θα δοθεί ακόμη μια σεζόν στον Αλέγκρι; Θα γίνει κίνηση για Κόντε; Ή θα έχουμε τελικά... Ζιντάν στη Γιούβε; Αν πιστέψουμε το RMC Sport, το οποίο, επαναλαμβάνουμε, θεωρείται έγκυρο, ο Ζιζού θέλει σαν τρελός να ντυθεί ξανά μπιανκονέρο αλλά ως προπονητής αυτή φορά.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το γαλλικό Μέσο, ο Ζιντάν θέλει να επιστρέψει στους πάγκους από το καλοκαίρι και περιμένει προτάσεις, έχοντας ως προτεραιότητα τη Γιουβέντους. Το RMC Sport, μάλιστα, υποστηρίζει ότι ο Ζιζού έχει ενημερώσει τους μπιανκονέρι ότι δέχεται να αναλάβει την ομάδα ακόμη κι αν, στο χειρότερο σενάριο, μείνει εκτός Ευρώπης.

Από εκεί και πέρα, όπως λένε οι Γάλλοι, ο Τζον Ελκαν είναι αυτός που θα αποφασίσει αν θα έχουμε ή όχι επιστροφή Ζιντάν στη Γιούβε.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου