6 Μαΐ 2023

Αν η Γιούβε πάρει τον Κριστιάνο Τζούντολι, μάλλον φεύγει ο Αλέγκρι


Η επιλογή που θα κάνει η διοίκηση για τη θέση του τεχνικού διευθυντή θα δείξει σε μεγάλο βαθμό και το ποιος θα είναι ο προπονητής της Γιουβέντους τη νέα σεζόν.

Με βάση τα ρεπορτάζ του ιταλικού Τύπου τις τελευταίες μέρες, επικρατέστερος για να αναλάβει τον ρόλο του αθλητικού/τεχνικού διευθυντή είναι ο Κριστιάνο Τζούντολι της Νάπολι. Οι δύο πλευρές φέρονται να τα έχουν πει αρκετές φορές και τα ιταλικά ΜΜΕ πιστεύουν ότι αυτός είναι το φαβορί. 

Ενδεχομένως να είναι όντως έτσι, για να το γράφουν σχεδόν όλοι κάτι θα ξέρουν, αλλά ενδιαφέρον παρουσιάζει η συγκεκριμένη περίπτωση και για ακόμη ένα λόγο: Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι φέρεται να μη συμφωνεί με μια πιθανή πρόσληψη του Τζούντολι και να προτιμάει άλλον για αυτή τη θέση.

Αυτό βέβαια, το ποιος θα είναι ο τεχνικός διευθυντής μιας ομάδας, δεν το αποφασίζει ο προπονητής, οπότε το αν συμφωνεί ή όχι ο Αλέγκρι μάλλον δεν θα απασχολήσει και πολύ τον Τζον Ελκαν όταν κάνει την τελική επιλογή. Το γεγονός, όμως, ότι αναφέρθηκε αυτό για τον Αλέγκρι, έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια «τάση» στον ιταλικό Τύπο που αναφέρει το εξής: Ενδεχόμενη πρόσληψη του Τζούντολι από τη Γιουβέντους ενδέχεται να δείχνει ότι η διοίκηση έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή. Ίδωμεν...

Πηγή φωτογραφίας: sscnapoli.it

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου